Dodaj do ulubionych

Windows 7 - 3 waże pytania

IP: *.ticom.pl 24.12.09, 19:52
Hello.
Mam 3 pytanka dla tych którzy już sprawdzili windowsa 7 w boju.
1. Czy jest kompatybilny ze starszymi programami (np. office 2003, nero z 2005r itp)????
2. Zamówiłem upgrade do windowsa 7. Do 4 tygodni przyślą mi płytkę. I tu pytanie: czy z płytki którą otrzymam będę mógł przeprowadzić czystą instalację??? Boję się że "nałożenie" siódemki na vistę doprowadzi do zaśmiecenia kompa. Stąd pomysł aby zainstalować siódemkę na czysto tylko nie wiem czy z krążka którego dostanę tak się da???
3. Czy płytki z windowswm 7 którą otrzymam będzie można używać jako recovery CD (do naprawy)???
Obserwuj wątek
    • Gość: kośc Re: Windows 7 - 3 waże pytania IP: *.toya.net.pl 24.12.09, 21:24
      Zawsze jak cos kupujesz to zamawiasz a nastepnie szukasz opinii na temat towaru?Kotek w worku,potestujesz to się przekonasz
      • Gość: kkk Re: Windows 7 - 3 waże pytania IP: *.toya.net.pl 25.12.09, 12:10
        A po co ci nero w win7? on w odróżnieniu od xp umie nagrywać płyty,
        vista też, to juz nie sa te stare historyczne rozwiązania co w xp
        • Gość: lajosz Re: Windows 7 - 3 waże pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 17:37
          Mógłbyś rozwinąć temat i napisać, co nowego, ale naprawdę przydatnego jest w
          Viście lub Win7 ?
          Jeśli zaś chodzi o nagrywanie płyt, to (moim zdaniem) jest o tak samo stare i
          historyczne rozwiązanie jak XP. No chyba, że koniecznie musisz archiwizować
          filmy ze ślubów, chrzcin itp.
          Z drugiej strony, kto to potem ogląda.
          Nagrywarki to (moim zdaniem), sprzęt równie archaiczny jak niegdyś stacja dysków
          i już niedługo umrze taką samą śmiercią naturalną jak wspomniane już stacje dysków.
          • Gość: kkk Re: Windows 7 - 3 waże pytania IP: *.toya.net.pl 25.12.09, 18:16
            gdybyś miał vistę lub w7 to byś wiedział, no ale wiadomo, jak budowali
            kolej konserwatyści mówili że od tego krowy przestaną dawać mleko, jak
            wymyślili film kolorowy ci sami malkontenci mówili że czarno biały był
            bardziej artystyczny a jak wymyślili vistę to okazało sie że wolą xp,
            bo najlepsze sa te piosenki które juz się słyszało jak mówił inzynier
            mamoń
            • Gość: lajosz Re: Windows 7 - 3 waże pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 18:59
              To ciekawe co napisałeś, ale nie zauważyłem konkretnej odpowiedzi na konkretnie
              postawione pytanie.
              W związku z tym, pozwolę sobie jeszcze raz powtórzyć pytanie.

Mógłbyś rozwinąć temat i napisać, co nowego, ale naprawdę przydatnego jest w
              Viście lub Win7 ?
              • Gość: petroll Re: Windows 7 - 3 waże pytania IP: *.acanac.net 25.12.09, 22:37
                Wszystko jest przydatne jesli umiesz to wykorzystac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka