Dodaj do ulubionych

Jaki telefon?

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 11.02.02, 16:38
Chce przedłużyć umowe i zastanawiam się nad nowym telefonem, a konkretnie nad
motorollą 3690. Czy ktos cos wie o tym sprzęcie? Warto kupić czy nie?
Dzieki za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: 300M Re: Jaki telefon? IP: 192.168.6.* 12.02.02, 21:07
      Obchodź szerokim łukiem wszystkie punkty sprzedające Motorole. Wszelkie.
      To są bajerki do momentu konieczności naprawy lub zakupienia jakiejkolwiek
      części. Zorientuj się jak działa serwis Motoroli, ile trwa przeciętna
      ewentualna naprawa a nie znam aparatu który nie musiałby takowej przejść, kup
      jakieś piśmidło np. Komórka, przeczytaj rankingi niezawodności, użyteczność,
      ochrona głowy itd. itp. i sam dojdziesz do wniosku że .....ONLY NOKIA.
      Wybór należy do Ciebie. To co napisałem to pięcioletnia praktyka użytkowa. Pzdr.
      • Gość: greg Re: Jaki telefon? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.02.02, 16:11
        wiem, ze nokia jest dobra bo od czterech lat mam tylko nokie, ale teraz
        chcialem sobie kupic jakis malutki telefon i ta motorola jest chyba obecnie
        najmniejsza z dostepnych na rynku
        • Gość: makryba Re: Jaki telefon? IP: *.u.mcnet.pl 13.02.02, 16:52
          Kiedyś miałem Motorolę, ale nie komentuję jej porówmania do innych bo to było
          dawno temu (d520). POtem się przesiadłem na Nokie (3210) i też uważałem
          że "tylko Nokia".
          Jakiś czas temu, ok 2.5 miesiąca temu dostałem służbowego Siemensa (C35i). Na
          początku nie byłem szczęsliwy bo miałem chrapkę na N 6210. Jenak zimensik
          spodobał mi się już po kilkunastu dniach - jeżeli chodzi o obługę
          poza "przestawieniem" się z Nokiowych przyzwyczajeń nie widzę różnicy.
          Jest kila funcji które uznaję za użyteczne, a których w Nokiach nie ma (np.
          automatyczna blokada klawiatury).
          Aparat jest też lekki, a design (wazne przy żeczy którą się ma cały czas pod
          nosem) jest nowoczesny i ciekawy.

na zakończenie, motorolla wydaje mi się za mała, jest krótka (przy rozmowach
          np, na ulicy zbiera za dużo hałasu) zdaje się nie ma budzika, terminarza, nie
          wiem jak z wapem... ale jeżeli Ci nie trzeba tych gadżetów.
          znajma która ma tę M, narzeka tylko na to że nie widać kto dzwoni zanim się nie
          otworzy aparatu...

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka