Gość: greg IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 11.02.02, 16:38 Chce przedłużyć umowe i zastanawiam się nad nowym telefonem, a konkretnie nad motorollą 3690. Czy ktos cos wie o tym sprzęcie? Warto kupić czy nie? Dzieki za info. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 300M Re: Jaki telefon? IP: 192.168.6.* 12.02.02, 21:07 Obchodź szerokim łukiem wszystkie punkty sprzedające Motorole. Wszelkie. To są bajerki do momentu konieczności naprawy lub zakupienia jakiejkolwiek części. Zorientuj się jak działa serwis Motoroli, ile trwa przeciętna ewentualna naprawa a nie znam aparatu który nie musiałby takowej przejść, kup jakieś piśmidło np. Komórka, przeczytaj rankingi niezawodności, użyteczność, ochrona głowy itd. itp. i sam dojdziesz do wniosku że .....ONLY NOKIA. Wybór należy do Ciebie. To co napisałem to pięcioletnia praktyka użytkowa. Pzdr. Link Zgłoś
Gość: greg Re: Jaki telefon? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.02.02, 16:11 wiem, ze nokia jest dobra bo od czterech lat mam tylko nokie, ale teraz chcialem sobie kupic jakis malutki telefon i ta motorola jest chyba obecnie najmniejsza z dostepnych na rynku Link Zgłoś
Gość: makryba Re: Jaki telefon? IP: *.u.mcnet.pl 13.02.02, 16:52 Kiedyś miałem Motorolę, ale nie komentuję jej porówmania do innych bo to było dawno temu (d520). POtem się przesiadłem na Nokie (3210) i też uważałem że "tylko Nokia". Jakiś czas temu, ok 2.5 miesiąca temu dostałem służbowego Siemensa (C35i). Na początku nie byłem szczęsliwy bo miałem chrapkę na N 6210. Jenak zimensik spodobał mi się już po kilkunastu dniach - jeżeli chodzi o obługę poza "przestawieniem" się z Nokiowych przyzwyczajeń nie widzę różnicy. Jest kila funcji które uznaję za użyteczne, a których w Nokiach nie ma (np. automatyczna blokada klawiatury). Aparat jest też lekki, a design (wazne przy żeczy którą się ma cały czas pod nosem) jest nowoczesny i ciekawy. na zakończenie, motorolla wydaje mi się za mała, jest krótka (przy rozmowach np, na ulicy zbiera za dużo hałasu) zdaje się nie ma budzika, terminarza, nie wiem jak z wapem... ale jeżeli Ci nie trzeba tych gadżetów. znajma która ma tę M, narzeka tylko na to że nie widać kto dzwoni zanim się nie otworzy aparatu... pzdr Link Zgłoś