Gość: lukasz Problem z przesłaniem zdjęcia IP: *.blt.pl / *.blt.pl 06.02.04, 19:03 Może już był poruszny temat ale nie znalazłem wyjaśnień. Zapisałem obraz ze strony internetowej i przesłałem mailem dalej. Niestety u odbiorcy pojawia się jako ciąg różnych liter i znaków. Jak tego uniknąć? pozdr. Link Zgłoś
Gość: JP Re: Problem z przesłaniem zdjęcia IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 06.02.04, 19:28 Zarowno ty jak i odbiorca powinien miec ustawiony program pocztowy tak aby mogl czytac zdjecia. Wysylac zdjecie w tekscie w formacie wiadomosci html (wowczas musi byc oznaczona opcja wysylania zdjecia w tekscie) lub jako zalacznik. Format zdjecia powinien byc czytany przez odbiorce. Zalezy to jednak od uzywanego programu pocztowego. Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Problem z przesłaniem zdjęcia IP: *.blt.pl / *.blt.pl 06.02.04, 19:50 Używamy Qutlooka. Zdjęcie zapisałem a potem załączyłem jako plik. Po wysłaniu u odbiorcy jest ciąg liter i znaków. Ponowiłem próbę i skopiowałem do wysyłanej wiadomości ale pokazuje się informacja -Nie mozna odnaleź jednego lub wiecej obrazów w tej wiadomość - pomimo że zdjecie jest widoczne. Próbowałem sprawdzić i przesłałem na swoje drugie konto-to samo, ciąg liter. Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Problem z przesłaniem zdjęcia IP: *.blt.pl / *.blt.pl 06.02.04, 20:19 Gość portalu: JP napisał(a): "Wysylac zdjecie w tekscie w formacie wiadomosci html " ciach Tak wykonałem i jest ok. Dzięki Link Zgłoś