narazka 29.02.04, 20:41 Pomimo tego, że w czasie instalacji Auroxa zainstalowano KDE, nie wiem gdzie to można przełączyć. Teraz działa Gnome. Narazka Link Zgłoś Obserwuj wątek
koktajl_molotowa Re: Środowisko KDE 29.02.04, 21:00 preferencje/wiecej preferencji/Desktop Switching Tool Link Zgłoś
beny5 Re: Środowisko KDE 29.02.04, 21:02 1. W trakcie logowania, mozna wybrac jaka sesja ma zostac uruchomiona (na dole ekranu w standardowym gdm'ie jest ssesion lub 2. Zmodyfikowac plik /etc/sysconfig/desktop wpisujac tam nastepujacy tekst (zamiast istniejacego) DISPLAYMANAGER=KDE DESKTOP=KDE 3. Zaczac uzywac googla Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Środowisko KDE 29.02.04, 21:08 beny5 napisał: > 1. W trakcie logowania, mozna wybrac jaka sesja ma zostac uruchomiona (na dole > ekranu w standardowym gdm'ie jest ssesion No jeśli się loguje w trybie tekstowym, fakt, zapomniałem o tym :) Link Zgłoś
fugazzi Re: Środowisko KDE 01.03.04, 09:05 beny5 napisał: > [...] > 3. Zaczac uzywac googla > [...] Beny, Ty jakbyś komuś nie przysrał, to byłbyś chory?:) Narazka Link Zgłoś
beny5 Re: Środowisko KDE 01.03.04, 12:26 > Beny, Ty jakbyś komuś nie przysrał, to byłbyś chory?:) Owszem, zwroc uwage ze obok "przysrywania" zawsze staram sie podac rozwiazanie, albo kierunek w ktorym nalezy podazac aby to rozwiazanie znalezc. Wiesz mozna kupic milion ton zboza i zawiezc do Etiopi, najedza sie i beda miec pelne brzuszki przez 3 dni. Ja jednak wole nauczyc ich siac i zbierac to zboze z wlasnych pol, w tedy moze przez beda jeszcze glodni przez rok albo dwa, ale potem juz zawsze najedzeni (przynajmnije teoretycznie) Nieprawdaz? Link Zgłoś