Gość: petryk1 IP: *.chello.pl 30.07.10, 14:03 Poszukuje sterowników do WFFi laptopa Toshiba L500 dla visty Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: !@! Re: poszukuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 14:07 a co, strona producenta - Toshiba - nie działa? czy zgubiłeś? bo tu to nie jest Biuro Rzeczy Znalezionych... ;) Link Zgłoś
Gość: petryk1 Re: poszukuje IP: *.chello.pl 30.07.10, 14:25 szukałem na stronie producenta te sterowniki nie chcą mi działać dlatego szukam pomocy tutaj Prosze bez złośliwych komentarzy Link Zgłoś
Gość: petryk1 Re: poszukuje IP: *.chello.pl 30.07.10, 17:01 Zainstalowałem sterowniki i dalej nie działa moze ktos mi pomoże co mam jeszcze doinstalować co zrobic zeby działało Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 19:20 Gdyby Toshiba L500 była produkowana tylko w jednej wersji, to i sterownik byłby jeden, a tak masz do wyboru stery pod chipsety Atherosa, Realteka i iIntela. Tak więc najpierw upewnij się jaka masz kartę WiFi w tym laptopie, a następnie ściągaj stery. Poniżej link do sterów pod Vistę: 32 bit. ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=20&service=CE 64 bit. ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=20&service=CE Link Zgłoś