Gość: jeszczeja.jeszcze IP: *.toya.net.pl 13.08.10, 12:02 Mam takie dziwne czarne plamki na monitorze jakby od spodu szybki. Jak sprawdzić czy to pixele martwe czy brud? Sorry za pytanie ale jestem laikiem Link Zgłoś Obserwuj wątek
qqbek Re: Monitor w laptopie 13.08.10, 14:01 Gość portalu: jeszczeja.jeszcze napisał(a): > Mam takie dziwne czarne plamki na monitorze jakby od spodu szybki. Jak > sprawdzić czy to pixele martwe czy brud? Sorry za pytanie ale jestem > laikiem Wyczyść preparatem przeznaczonym do czyszczenia ekranów LCD i skończ z publikacją durnych problemów na forum. Jeżeli uda się Tobie wyczyścić, to znaczy, że matryca była zabrudzona... jeśli się Tobie nie uda... to znaczy, że masz na matrycy martwe piksele. Link Zgłoś
Gość: jeszczeja.jeszcze Re: Monitor w laptopie IP: *.toya.net.pl 13.08.10, 14:40 Mogą być znaffco jeszcze inne przyczyny, skoro nie masz nic do powiedzenia nie zaśmiecaj. Forum śmieć sobie załóż Link Zgłoś
qqbek Re: Monitor w laptopie 13.08.10, 14:59 Gość portalu: jeszczeja.jeszcze napisał(a): > Mogą być znaffco jeszcze inne przyczyny, skoro nie masz nic do > powiedzenia nie zaśmiecaj. Forum śmieć sobie załóż Czy tego samego nie da się powiedzieć o Twoim, wielce naukowym, wątku? Nawet żeś, łaskawco, nie raczył podać ni marki, ni modelu komputera, byśmy sobie zdanie wyrobić mogli na temat tej felernej matrycy. Więc ssij Waćpan własne problemy we własnym gronie, skoro jako gość na forum uważasz nas, za wszystkowiedzących i wszystkomogących. Bujaj się Waszmość, skoro taki z Ciebie czopek :) Link Zgłoś
Gość: o w morde Re: Monitor w laptopie IP: *.c194.msk.pl 16.08.10, 05:24 qqbek napisał: > Nawet żeś, łaskawco, nie raczył podać ni marki, ni modelu komputera, > byśmy sobie > zdanie wyrobić mogli na temat tej felernej matrycy. jestes glupi jak but, skoro uwazasz ze wiedza o marce i modelu komputera ma tu cos do rzeczy > Bujaj się Waszmość, skoro taki z Ciebie czopek :) ta rada najlepiej do ciebie pasuje Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Monitor w laptopie 16.08.10, 05:28 qqbek napisał: > > Mam takie dziwne czarne plamki na monitorze jakby od spodu szybki > Wyczyść preparatem przeznaczonym do czyszczenia ekranów LCD i skończ z > publikacją durnych problemów na forum. Jeżeli uda się Tobie wyczyścić, to > znaczy, że matryca była zabrudzona... jeśli się Tobie nie uda... to znaczy, że > masz na matrycy martwe piksele. a zapodaj tu durna palo jak to czyscisz "szybke" od spodu czekamy z niecierpliwoscia Link Zgłoś