Dodaj do ulubionych

Offlinowanie w Operze lub Mozilli

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.04, 00:33
Czy można,jak w IE, ustawić,aby strona była zapisywana z odnosnikami do jakiejs tam głebokości plików,by mozna ja było odtworzyc potem w offline?
Obserwuj wątek
    • Gość: kell Re: Offlinowanie w Operze lub Mozilli IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.03.04, 05:16
      w mozilli bez najmniejszego problemu. przedostatnia opcja pierwszego menu
      (file->work offline). pomaga tez ustawienie sporego cache dyskowego, domyslnie
      50MB, oczywiscie mozesz zwiekszyc.
      • Gość: Kubek Re: Offlinowanie w Operze lub Mozilli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 03:29
        Nie chodzi mi o to :) To wiem.
        Myslę o czyms takim,że np zostawiam komp. na jakis czas,a do offlineu zapisuje
        mi sie dana strona wraz z podstronami .potem mogę sobie ją ogladnąć w offline.
        O to mi chodzi :)
        • Gość: kell Re: Offlinowanie w Operze lub Mozilli IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.03.04, 05:09
          hmm, w mozilli jest opcja 'save with content' ale nie mozna ustawic o ile
          pamietam by podazalo za linkami. mozesz poszukac odpowiedniego programu, z
          pewnoscia istnieja (albo odpowiedniego pluginu do mozilli), ale jako, ze dawno
          nie korzystalem z modemu to nie mam zielonego pojecia.
          pozdrawiam
          • Gość: johndoe Re: Offlinowanie w Operze lub Mozilli IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 09:23
            do tego sluzy winhttTrack. zdecydowanie bardziej konfigurowalny.
            pzdr
    • da.killa Re: Offlinowanie w Operze lub Mozilli 26.03.04, 10:29
      Poszukaj dodatku "Spiderzilla" dla Mozilli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka