Dodaj do ulubionych

Mcbook pro 13

IP: 202.124.73.* 16.09.10, 17:51
Witam
Planuje w najblizszym czasie zakup Macbooka pro 13. Przyznam szczerze, ze jestem w sprawach komp. zupelnym laikiem i kieruje sie wygladem zewnetrznym:) Na jakims forum przeczytalam, cytuje"ogólnie macbooki chyba warte zainteresowania. zwlaszcza jeżeli ktoś nie potrzebuje widowsa (czytaj: programów które pracują pod windowsem)"czy ktos moglby mi wyjasnic o jakie programy chodzi?
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: Mcbook pro 13 16.09.10, 18:26
      no to chyba ty wiesz jakie programy potrzebujesz?
    • Gość: petroll Re: Mcbook pro 13 IP: *.acanac.net 16.09.10, 18:48
      Nie ma takich windows programow ktore by nie chodzily na maszynie mac.

Windows to prostota, mac to elegancja a z polaczenia wychodzi cudenko.
      • tiges_wiz Re: Mcbook pro 13 16.09.10, 21:23
        tako rzecze petroll
        > Nie ma takich windows programow ktore by nie chodzily na maszynie mac.

i to wlasciwie wystarcza za komentarz...
        dodam sobie do podpisow :) bedzie sie z czego posmiac.
        • Gość: petroll Re: tiges IP: *.acanac.net 17.09.10, 00:57
          no to mam cie zarozumialy dupku - nie masz zielonego pojecia o mac. Moze gdybys grzecznie zapytal jak to mozliwe nie musial bys robic z siebie pajaca. A tak nie dosc ze jestes rozesmiany pajac to nie wiesz jak to mozliwe ze na mac chodzi kazdy program pod windows, lepiej bo z pozycji tego windows jest dojscie niemal do wszystkich aplikacji maca. A wszystko wyglada przeslicznie dokladnie jak to w zwyczaju mac. Ha.ha.ha..........
          • tiges_wiz Re: tiges 17.09.10, 01:16
            pod windows nie dzialaja wszystkie programy dla windows a na macu maja dzialac? lol :P
            pod linuksa tez sa emulatory i nikt nie twierdzi, ze wszystko dziala...

bajki i macu to sobie kolegom na zmywaku opowiadaj. bo sa emulatory i wirtualne maszyny to mozna ... buehehehe .. kazdy linuksiarz powie to samo :> ta choroba ma tez swoja nazwe

no sie petrolek ucieszyl :)
    • nikt_inny Re: Mcbook pro 13 22.09.10, 13:22
      www.myapple.pl
      - kopalnia informacji
      to na forum GW nie uświadczysz zwolenników Maca
      • agam37 Re: Mcbook pro 13 28.09.10, 04:41
        Dzieki:) juz sie zdecydowalam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka