Dodaj do ulubionych

Screamer Radio

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 21:13
Potrzebuję pomocy w edycji konfiguracji programu Screamer Radio. Nie wiem, które robaczki w Notatniku trzeba usunąć, bądź zmienić i jak, żeby program był nagrany w jednym pliku. Niektóre stacje tagują np. utwory i wtedy każdy utwór to jeden fragment programu. Później trzeba wszystko scalać.
Obserwuj wątek
    • Gość: ^^ Re: Screamer Radio IP: *.chello.pl 23.10.10, 22:47
      Nie wiadomo czy to w ogóle jest możliwe:
      forums.screamer-radio.com/viewtopic.php?f=10&t=10340
      Tapin Radio ma opcję Nagrywaj bez rozdzielania:
      wstaw.org/m/2010/10/23/2010-10-23_224418.jpg

tapinradio.com/wp/
      • Gość: scream Re: Screamer Radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 16:11
        Dzięki za TapinRadio. Bardzo podobny do Screamera. Tak samo prosty w obsłudze, ma właśnie tę przydatną funkcję i w dodatku o 30% mniej obciąża proces. Screamerem mogłam nagrywać w tym samym czasie maksymalnie 3, 4 programy. Komputer nie dawał rady. Jeszcze jest wyłącznik czasowy. Szkoda, że nie ma włącznika. Wtedy byłby to idealny w swej prostocie program do nagrywania radia. Winamp za bardzo rozbudowany.
        • Gość: ^^ Re: Screamer Radio IP: *.chello.pl 24.10.10, 23:19
          Chyba można ustawić automatyczne rozpoczęcie nagrywania.
          Wejdź do folderu w którym są pliki od Tapin Radio i uruchom plik AlarmTR
          Tam możesz ustawić akcję na Record, czas i datę rozpoczęcia nagrania oraz jak długo audycja ma być nagrywana.
          wstaw.org/m/2010/10/24/2010-10-24_231726.jpg
          • Gość: scream Re: Screamer Radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 16:13
            Dziękuję za pomoc. A może wiesz, jak nagrywać Tapinem kilka programów w tym samym czasie. Screamer może być otwarty w wielu oknach.
          • hajota Re: Screamer Radio 29.10.10, 16:03
            Też bardzo dziękuję za namiar na Tapin Radio. Wczoraj zainstalowałam, świetne jest.
    • Gość: ^^ Re: Screamer Radio IP: *.chello.pl 28.10.10, 18:23
      Nie wiem czy w ogóle można ten program kilka razy uruchomić
      Łączne nagrywanie masz w RadioSure i można go uruchomić wielokrotnie, ale nie ma możliwości automatycznego rozpoczęcia nagrywania.
      Opcje -> Nagrywanie -> odznacz: Podziel nagranie na osobne utwory
      www.radiosure.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka