Gość: Ciekawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:23 Mam windowsa 98 i chciałbym dowiedzieć się czy można sprawdzić i w jaki sposób , jakie programy pracują aktualnie w tle.Dzięki za informacje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
gray Re: Programy pracujące w tle 13.04.04, 22:34 podczas pracy systemu naciśnij ctrl + alt + delete. pojawi się ramka z większością pracujących aplikacji. jak wyświetlić wszystkie procesy? nie mam pojęcia. Link Zgłoś
Gość: korona Re: Programy pracujące w tle IP: *.intelline.pl / *.intelline.pl 13.04.04, 22:36 aida 32 - ściągnij ten program Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Programy pracujące w tle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:57 Dzięki za pomoc,faktycznie w ramce jest wszystko.Wyjaśnię dlaczego pytałem. Mam Athlona1800+XP i 520 MB pamięci,a monitor systemu pokazuje mi wykorzystanie procesora w 100%.Czy możliwe jest ,że Norton Internet Security i Norton System Works tak absorbują procesor? Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk Re: Programy pracujące w tle IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 14.04.04, 00:16 Norton czesto wiesza CPU. Sciagnij sobie te programy i bedziesz "Wszystko" wiedzial: www.simtel.net/product.referrer.php?referrer=/product.download.php&url=ftp%3A%2F%2Fftp.cyf-kr.edu.pl%2Fpub%2Fmirror% 2FSimtel.Net%2Fwin95%2Futil%2Fsysinf02.exe coolbeans.ws/sysinfo.shtml Windows NT (2000/XP/NT): www.quest.com/spotlight_windows/payload/SpotlightOnWindows.3.3.0.207.exe albo www.quest.com/spotlight_windows/payload/SpotlightOnWindows.exe Spotlight® on Windows Spotlight® on Windows graphically displays the real-time flow of data within your Windows operating system, enabling you to quickly diagnose and resolve performance problems. Spotlight on Windows provides a unique, patent-pending interface into your Windows architecture that enables you to see and respond to problems before they become a major concern. No other tool graphically displays, in real time, the actual server processes and flow of data in your Windows system. From the Spotlight home page, you can view the front-end directors, cache, disk I/O and transaction statistics to pinpoint and alleviate problem areas as they occur. You can drill down from any of these views to receive in-depth charts of underlying statistics. Diagnosing and resolving Windows performance problems has never been easier. www.quest.com/spotlight_windows Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Programy pracujące w tle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 21:25 Dzięki za extra programik Sysinf02 ,teraz już wiem co pożera mi CPU. Pozdrowienia. Link Zgłoś