Dodaj do ulubionych

Programy pracujące w tle

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:23
Mam windowsa 98 i chciałbym dowiedzieć się czy można sprawdzić i w jaki
sposób , jakie programy pracują aktualnie w tle.Dzięki za informacje.
Obserwuj wątek
    • gray Re: Programy pracujące w tle 13.04.04, 22:34

podczas pracy systemu naciśnij ctrl + alt + delete. pojawi się ramka z
      większością pracujących aplikacji. jak wyświetlić wszystkie procesy? nie mam
      pojęcia.
    • Gość: korona Re: Programy pracujące w tle IP: *.intelline.pl / *.intelline.pl 13.04.04, 22:36
      aida 32 - ściągnij ten program
    • Gość: Ciekawy Re: Programy pracujące w tle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:57
      Dzięki za pomoc,faktycznie w ramce jest wszystko.Wyjaśnię dlaczego pytałem.
      Mam Athlona1800+XP i 520 MB pamięci,a monitor systemu pokazuje mi wykorzystanie
      procesora w 100%.Czy możliwe jest ,że Norton Internet Security i Norton System
      Works tak absorbują procesor?
      • Gość: bzykbzyk Re: Programy pracujące w tle IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 14.04.04, 00:16
        Norton czesto wiesza CPU.

Sciagnij sobie te programy i bedziesz "Wszystko" wiedzial:

www.simtel.net/product.referrer.php?referrer=/product.download.php&url=ftp%3A%2F%2Fftp.cyf-kr.edu.pl%2Fpub%2Fmirror%
        2FSimtel.Net%2Fwin95%2Futil%2Fsysinf02.exe

coolbeans.ws/sysinfo.shtml
        Windows NT (2000/XP/NT):

www.quest.com/spotlight_windows/payload/SpotlightOnWindows.3.3.0.207.exe
        albo

www.quest.com/spotlight_windows/payload/SpotlightOnWindows.exe
        Spotlight® on Windows
        Spotlight® on Windows graphically displays the real-time flow of data within
        your Windows operating system, enabling you to quickly diagnose and resolve
        performance problems.

Spotlight on Windows provides a unique, patent-pending interface into your
        Windows architecture that enables you to see and respond to problems before
        they become a major concern. No other tool graphically displays, in real time,
        the actual server processes and flow of data in your Windows system.

From the Spotlight home page, you can view the front-end directors, cache, disk
        I/O and transaction statistics to pinpoint and alleviate problem areas as they
        occur. You can drill down from any of these views to receive in-depth charts of
        underlying statistics. Diagnosing and resolving Windows performance problems
        has never been easier.

www.quest.com/spotlight_windows
        • Gość: Ciekawy Re: Programy pracujące w tle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 21:25
          Dzięki za extra programik Sysinf02 ,teraz już wiem co pożera mi CPU.
          Pozdrowienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka