Gość: tooom IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.04, 18:07 cze, mam cholera problem, bo komputer niemiecki i kazdy polski program z jakimis znaczkami zamiast z literkami ulubionymi moimi. nie wiem jak ten problem wyeliminowac. Pomocy!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jap Re: problem z polskimi literami IP: 195.136.36.* 30.04.04, 09:49 A jaki system operacyjny? Link Zgłoś
Gość: tooom Re: problem z polskimi literami IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.04, 23:41 gdybym wiedzial o systemach operacyjnych, wiedzialbym pewnie co zrobic, udalo mi sie to jakos zmienic, ale to bylo rok temu. Po boomie w moim kompie problem znowu zaistnial. prosze o jakies szczegoly................. Link Zgłoś
Gość: kakofoniks Re: problem z polskimi literami IP: *.dh.uclv.net 30.04.04, 22:39 jezeli mawsz winde, to musisz doinstalowac polskie czcionki, zmienic jezyk na polski i klawiature na polska programisty, szukaj w panelu sterowania. Link Zgłoś
Gość: tooom Re: problem z polskimi literami IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.04, 23:43 chyba nie mam windy , bo doinstalowywanie polskiego nic niew daje....;( Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk Re: problem z polskimi literami IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 01.05.04, 02:21 Czy ty rozumiesz co oni nazywaja winda ? Link Zgłoś
Gość: kakofoniks Re: problem z polskimi literami IP: *.dh.uclv.net 01.05.04, 04:27 w ramach wyjasnienia winda czyli windows, a czcionki np w wordzie czy w visual c zeby dzialaly trzeba przestawic na te z koncowka _CE jakby ktos sie pytal to central europe :D Link Zgłoś