Dodaj do ulubionych

Powrót do strony google

09.04.11, 21:49
Witajcie,
mam problem z wyszukiwarką i nei weim jak go rozwiązać. Otóż wpisuje w google jakieś hasło, np allegro i gdy wyskakuje mi lista stron pod tym hasłem klikam w jedną z nich i chwilkę się ładuje ale wraca spowrotem na stronę google.. nic nie mogę wyszukać bo ciągle powraca, albo wyskakują reklamy na całą stronę i żeby je wyłączyć musze zamykać przeglądarkę...

czy jest ktoś kto mógłby mi rozwiązać ten problem??
Z góry serdecznie dziekuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Powrót do strony google IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 21:55
      Pokaż log z OTL na forum o wirusach:
      forum.gazeta.pl/forum/w,430,102884243,102884243,Przeczytaj_zanim_napiszesz_Zasady_dzialu_.html
      • valentynka21 Re: Powrót do strony google 09.04.11, 22:00
        żebym jeszcze wiedziała o co chodzi ;/ na komputerach się znam tak jak większość facetów na ciuszkach...
    • Gość: . Re: Powrót do strony google IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 22:06
      Nie masz się znać tylko bezmyślnie klikać i posługiwać się opcją kopiuj/wklej.
      Pobierz i uruchom OTL
      Zaznacz opcje Wszyscy użytkownicy, Infekcja LOP, Infekcja Purity i kliknij Skanuj
      Logi umieść tutaj i podaj link.
      • valentynka21 Re: Powrót do strony google 09.04.11, 22:15
        wklej.org/id/509466/
        wklej.org/id/509467/
        • Gość: Kolobos Re: Powrót do strony google IP: *.zask.pl 09.04.11, 22:34
          Czy problem dotyczy wszystkich przegladarek?

Zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit.

Uzyj USBFix, opcja Vaccinate.
    • krisstofferr Re: Powrót do strony google 09.04.11, 23:18
      Pierwsza zasada użytkowania komputera - zainstaluj program antywirusowy, aktualizuj go, włącz zaporę sieciową (nawet systemową) i skanuj systematycznie (przynajmniej raz w tygodniu), oraz nie pobieraj plików z niepewnego źródła. W tych 4 linijkach tekstu streściłem Ci wszystko co pozwoli w zdecydowanej wiekszosci przypadkow uniknac takich klopotow jak chociazby ten.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka