Gość: piecyk gazowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:11 Tytuł - Pierwsza część opisu, Druga część opisu Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:11 Tzn. rEklama. :-) Link Zgłoś
Gość: fan myie2.com Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: 83.168.96.* 18.06.04, 15:07 ? gdzie u góry, jaka rEklama?. Mam wyłączoną gazetową grafikę - może tam? Link Zgłoś
Gość: acvee Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 18.06.04, 22:12 Dzięki fan... skorzystałem z Twoich rad ... i teraz też nic nie widzę... Link Zgłoś
Gość: kosmos B Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.06.04, 15:27 Hehe, rzeczywiście, chyba zostawiony defaultowy wpis. A tak poza tym, to niezbyt skuteczna ta reklama. Musiałem jej dość długo szukać, moja świadomość ich nie rejestruje :) Gratulacje za spostrzegawczość. Link Zgłoś
Gość: w++ Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 19:54 Piecyku. Czy chodzi o ten zwrot na czerwono: "+ dodaj swoją reklamię", a w szczególności dziwne słówko reklamia ? Szukałem w googlach, ale widać to nowe słowo, trudno mi tu coś powiedzieć. Ten zwrot jest identyczny na różnych innych forach, nie wiem czemu tu go tylko zauważyłeś. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:59 Nie, mi chodziło o to, że tu wcześniej wisiał taki żóły baner jak na innych forach, ale tylko szablon z tekstem jak w pierwszym poście. Pozdrawiam. :-) Link Zgłoś
Gość: w++ Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 20:24 Możliwe że moja blokada to wycięła. Ale przy okazji, Ty dużo wiesz, to wytłumacz, co to za słowo reklamia, i czym się różni od reklamy. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:29 Eee, przecieniaż mnie! Ale już zakablowałem na FoF-ie! ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=13550556 Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:36 Tzn. przeceniaSZ. :-/ Link Zgłoś
Gość: w++ Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 20:51 Jednak dzięki za załatwienie sprawy. Teraz już wiem że reklamia, to coś jak reklama, tyle że w kontekście niezalogowanych. Ach, ten marketingowy żargon ! Link Zgłoś
Gość: hya Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.kuzniki.net 19.06.04, 00:16 A co to jest reklama w internecie? ;) (Firefox 0.8 + AdBlock) Pozdr Link Zgłoś