Dodaj do ulubionych

FAJNA RAKLAMA tu u góry

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:11
Tytuł - Pierwsza część opisu, Druga część opisu
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:11
      Tzn. rEklama. :-)
      • Gość: fan myie2.com Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: 83.168.96.* 18.06.04, 15:07
        ? gdzie u góry, jaka rEklama?. Mam wyłączoną gazetową grafikę - może tam?
        • Gość: acvee Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 18.06.04, 22:12
          Dzięki fan...
          skorzystałem z Twoich rad ... i teraz też nic nie widzę...
    • Gość: kosmos B Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.06.04, 15:27
      Hehe, rzeczywiście, chyba zostawiony defaultowy wpis. A tak poza tym, to
      niezbyt skuteczna ta reklama. Musiałem jej dość długo szukać, moja świadomość
      ich nie rejestruje :) Gratulacje za spostrzegawczość.
    • Gość: w++ Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 19:54
      Piecyku.
      Czy chodzi o ten zwrot na czerwono: "+ dodaj swoją reklamię",
      a w szczególności dziwne słówko reklamia ?
      Szukałem w googlach, ale widać to nowe słowo, trudno mi tu coś powiedzieć.
      Ten zwrot jest identyczny na różnych innych forach, nie wiem czemu tu go tylko
      zauważyłeś.

• Gość: piecyk gazowy Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:59
        Nie, mi chodziło o to, że tu wcześniej wisiał taki żóły baner jak na innych
        forach, ale tylko szablon z tekstem jak w pierwszym poście. Pozdrawiam. :-)
        • Gość: w++ Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 20:24
          Możliwe że moja blokada to wycięła. Ale przy okazji, Ty dużo wiesz, to
          wytłumacz, co to za słowo reklamia, i czym się różni od reklamy.
          • Gość: piecyk gazowy Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:29
            Eee, przecieniaż mnie! Ale już zakablowałem na FoF-ie! ;-)
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=13550556
            • Gość: piecyk gazowy Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:36
              Tzn. przeceniaSZ. :-/
              • Gość: w++ Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 20:51
                Jednak dzięki za załatwienie sprawy. Teraz już wiem że reklamia, to coś jak
                reklama, tyle że w kontekście niezalogowanych.
                Ach, ten marketingowy żargon !
                • Gość: hya Re: FAJNA RAKLAMA tu u góry IP: *.kuzniki.net 19.06.04, 00:16
                  A co to jest reklama w internecie? ;)

(Firefox 0.8 + AdBlock)

Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka