Gość: mufi Re: Gry IP: *.home.isko.net.pl 06.05.12, 10:46 Klika się w link do ściągania i się ściąga :) Mam nadzieję, że pomogłem ;) Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: Gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 13:48 Aleś Ty mądry, skąd ona ma wiedzieć co to link ? :)) Link Zgłoś
marex59 Re: Gry 06.05.12, 15:49 Jak nie wie co to jest link to niech się tym nie zajmuje tylko pójdzie do sklepu i sobie kupi daną grę. Link Zgłoś
Gość: HaDwaO Re: Gry IP: *.181.153.195.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.05.12, 22:04 Się na forum zapyta jak nie wie. :D Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Gry IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 16:42 Na początek proponuję gry edukacyjne: www.dobreprogramy.pl/Catch-the-sperm,Gra,Windows,13675.html Link Zgłoś
Gość: HaDwaO Re: Gry IP: *.146.235.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.05.12, 22:03 A skąd wiesz że to o gry na Wins chodzi? Link Zgłoś
Gość: muzyk Proste! IP: *.free.aero2.net.pl 10.05.12, 20:01 Niektórych gier nie trzeba ściągac - można grać prosto z przeglądarki. Polecam proste gry muzyczne gry edukacyjne na Tekst linka. Ekstra połączenie przyjemnego z pożytecznym ;) Link Zgłoś
Gość: login name Re: Gry IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.12, 13:14 najlatwiej sciaga sie z polki sklepowej. Link Zgłoś
Gość: art Re: Gry IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.12, 15:43 Ja sądzę, że większość kupujących gry patrzy nie tam gdzie najłatwiej kupić grę, lecz gdzie jest najbardziej opłacalne. Wierz mi, że o wiele więcej ludzi by na to patrzyło gdyby ceny były bardziej przystępne. Trzeba być naiwniakiem, by wierzyć, że każdy niepracujący nastolatek poleci do EMPIKu i zapłaci za nową grę 150-200zł. Nie wszystkim rodzice dają wszystko na co dzieci mają ochotę. Nie wiem, gdzie maja mózgi producenci i pewnie przede wszystkim dystrybutorzy gier. Przy 1000 grach za 50zł mają 50tys., a przy 100 za 150zł już jest jedynie 15tys. zł. Trzeba tez oczywiście brać pod uwagę koszt produkcji gry, materiały itd. Przy małej ilości rzeczywiście by się nie opłacało, ale im więcej tym takie sprawy mniej istotne. Szczytem obłudy jest udawanie, że się tego nie widzi. Studiuję informatykę na jednym z największych uniwersytetów i wierz mi, że masa ludzi (nie mówię o sobie) olewa naciągane do szczytu ceny i sobie ściąga z netu za darmo. Po niższej cenie na pewno nie wszyscy, ale sporo z nich by poszło do sklepu chociażby po to aby mieć program, grę ładnie wydaną w pudełku, z instrukcją, na oryginalnej płycie i z gwarancją producenta. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Gry 11.05.12, 23:11 150-200? To jest forum komputery a nie konsole. nowości kosztują koło 100 zł, ale ja jestem cierpliwy i czekam, aż gra będzie kosztować 20-40 zł. Taka taktyka działa. Przez ten czas wyjdą wszystkie pacze, ja może będę miał szybszy sprzęt. Jak się chce to można Link Zgłoś