Dodaj do ulubionych

Postanowiłem spróbować z programem The Bat!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 17:01
i ciekaw jestem,bo na raie do tego nie doszedłem, czy jest tam mozliwość przełączania tożsamości, jak w OE? Jak dotąd nie znalazłem takiej opcji a z poczty nie tylko ja korzystam :)
Obserwuj wątek
    • gray Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! 01.07.04, 17:10

w TheBat! każde konto pocztowe jest konfigurowane osobno, posiada własne
      katalogi, własne ustawienia filtrowania poczty i może być chronione własnym
      hasłem zatem nie ma potrzeby przełączania tożsamości itp.
      • Gość: Morse Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 17:52
        Tak...ale wiesz jak to jest, jak wszystko jest w jednym oknie- wolałbym wszystko sobie pogrupowac prywatnie, ponazywać prywatnie... a z hasłem to zawsze dodatkowy kłopot... Nie słyszałeś moze przypadkiem o jakimś plug-inie, kóry by to zmieniał?
        • gray Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! 01.07.04, 17:55

nie słyszałem. ale właśnie to, że wszystko mam razem a jednocześnie mam pełną
          kontrolę nad kazdym elementem z osobna. w tym momencie już nie moge patrzeć ani
          na OE ani na MSO.
          • Gość: Morse Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 18:00
            Hmh, problem polega na tym,że nie korzystam z programu pocztowego sam.... Z OE są różnego rodzaju problemy, więc postanowiłem spróbować innego programu. Słyszałem ,że The Bat! jest dobry, stąd moje pytanie. Może jeszcze poszukam, dzięki za odpowiedź.
            • gray Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! 01.07.04, 18:04
              Gość portalu: Morse napisał(a):

> Hmh, problem polega na tym,że nie korzystam z programu pocztowego sam....

niczemu to nie przeszkadza. jeżeli używasz 2000 czy XP to każdy użytkownik
              będzie widział jedynie swoje skrzynki pocztowe a jeżeli nie to można wprowadzić
              hasła.

> Z OE są różnego rodzaju problemy,

ja już nie pamiętam jaki miałem ostatni problem z klientem poczty :)

> więc postanowiłem spróbować innego programu. Słysz
              > ałem ,że The Bat! jest dobry, stąd moje pytanie. Może jeszcze poszukam, dzięki
              > za odpowiedź.

a może thunderbird?
              • Gość: Morse Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 18:14
                Dzięki, przyjrzę się temu programowi blizej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka