Gość: Morse IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 17:01 i ciekaw jestem,bo na raie do tego nie doszedłem, czy jest tam mozliwość przełączania tożsamości, jak w OE? Jak dotąd nie znalazłem takiej opcji a z poczty nie tylko ja korzystam :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
gray Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! 01.07.04, 17:10 w TheBat! każde konto pocztowe jest konfigurowane osobno, posiada własne katalogi, własne ustawienia filtrowania poczty i może być chronione własnym hasłem zatem nie ma potrzeby przełączania tożsamości itp. Link Zgłoś
Gość: Morse Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 17:52 Tak...ale wiesz jak to jest, jak wszystko jest w jednym oknie- wolałbym wszystko sobie pogrupowac prywatnie, ponazywać prywatnie... a z hasłem to zawsze dodatkowy kłopot... Nie słyszałeś moze przypadkiem o jakimś plug-inie, kóry by to zmieniał? Link Zgłoś
gray Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! 01.07.04, 17:55 nie słyszałem. ale właśnie to, że wszystko mam razem a jednocześnie mam pełną kontrolę nad kazdym elementem z osobna. w tym momencie już nie moge patrzeć ani na OE ani na MSO. Link Zgłoś
Gość: Morse Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 18:00 Hmh, problem polega na tym,że nie korzystam z programu pocztowego sam.... Z OE są różnego rodzaju problemy, więc postanowiłem spróbować innego programu. Słyszałem ,że The Bat! jest dobry, stąd moje pytanie. Może jeszcze poszukam, dzięki za odpowiedź. Link Zgłoś
gray Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! 01.07.04, 18:04 Gość portalu: Morse napisał(a): > Hmh, problem polega na tym,że nie korzystam z programu pocztowego sam.... niczemu to nie przeszkadza. jeżeli używasz 2000 czy XP to każdy użytkownik będzie widział jedynie swoje skrzynki pocztowe a jeżeli nie to można wprowadzić hasła. > Z OE są różnego rodzaju problemy, ja już nie pamiętam jaki miałem ostatni problem z klientem poczty :) > więc postanowiłem spróbować innego programu. Słysz > ałem ,że The Bat! jest dobry, stąd moje pytanie. Może jeszcze poszukam, dzięki > za odpowiedź. a może thunderbird? Link Zgłoś
Gość: Morse Re: Postanowiłem spróbować z programem The Bat! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 18:14 Dzięki, przyjrzę się temu programowi blizej :) Link Zgłoś