johnnyp22 13.03.06, 15:53 Poradzcie kogo kupic na miejsce dawidowskiego. Bo on to chyba sobie nie pogra na wiosne. Mam 1,5 mln. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balik33 Re: porada 13.03.06, 15:57 Ja kupiłbym Pitrego z Amiki albo Styranowskiego z Wisły Płock. Odpowiedz Link Zgłoś
johnnyp22 Re: porada 13.03.06, 16:49 ja myslalem nad banią. Moze duzo nie strzela. Ale przynajmniej gra w wiekszosci meczów. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: porada 13.03.06, 18:54 Bania nie :P Napastnik za sama gre ma 2 punkty(!) a od takich zawodnikow raczej trzeba wymagac wiecej :P Proponuje: Gottwald z Legii (chociaż wchodzi z ławki, to zawsze: + punkt za zwyciestwo, + punkt za lidera Legii) Albo <hmmm> Pitry z Amici :) jest tani i jest pewniakiem do "11". Poza tym jest niezły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: porada 14.03.06, 10:15 Bania siedzi na ławie. zastanów się nad Arfoviciem z Polonii. To chyba chcesz na 3-4 miejsce wśród napastników. Wg mnie jako czwarty może dużo przysporzyć punktów ( w jesieni strzelił 4 bramki gdy Polonia była kiepska ) Odpowiedz Link Zgłoś