agus2616 24.01.13, 20:25 do karty graficznej ATI RAdeon Xpress 1100,vista 32bit. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lajosz Re: sterowniki potrzebne AMD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 20:34 Wczoraj napisałem Ci posta z linkami do tych sterów, ale post .... zniknął. Ponownie wklejam linki ze sterami, więc pobieraj szybko (albo skopiuj sobie linki) bo znów jakiś nadgorliwy admin usunie posta. Stery pod Vistę/Win7 --> www2.ati.com/drivers/10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc.exe Stery pod XP --> www2.ati.com/drivers/10-2_legacy_xp32-64_dd_ccc.exe Link Zgłoś
agus2616 Re: sterowniki potrzebne AMD 24.01.13, 20:39 dzieki,zobaczymy czy zadziala.bo juz jakies sciagalam dzis i nadal mam ten sam problem... Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: sterowniki potrzebne AMD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 20:45 Nie wystarczy ściągnąć sterownik. Trzeba go jeszcze zainstalować. Najlepiej najpierw odinstalować ten sterownik który masz teraz, zrestartować komputer, a następnie zainstalować nowe stery. Link Zgłoś
agus2616 Re: sterowniki potrzebne AMD 24.01.13, 20:49 wiem,wiem,ze trzeba zainstalowac,az taka zielona nie jestem;))tak zrobilam,zaraz go zresetuje i zobacze czy cos pomoglo:) Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: sterowniki potrzebne AMD IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.01.13, 20:56 Ja już wczoraj pisałem co jest przyczyną. pozdrawiam HELPme.waw.pl Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: sterowniki potrzebne AMD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 21:05 Czytałem, ale z Twojego postu wynikałoby (zresztą tak samo jak poprzednio), że Ty wiesz NA PEWNO co jest przyczyną. Oczywiście nie zmienia to faktu, ze to o czym pisałeś MOŻE być przyczyną, ale wcale nie musi. Jednakowoż czyszczenie lapka (potrzebne czy nie) jak najbardziej wskazane. Przyczyną może być również nie tylko zabrudzenie/zakurzenie radiatorów/wentylatorów , ale również odklejony radiator np. od chipsetu (częsty przypadek w laptopach) lub uszkodzenie wentylatora. Link Zgłoś
agus2616 Re: sterowniki potrzebne AMD 24.01.13, 21:10 ja sie tam nieznam,ale wyskoczyl mi komunikat wczoraj,ze wlasnie ten program ATI czy cos w tym stylu,jest przyczyna wieszania sie i pojawienia tego komunikatu ze sterownik odzyskal sprawnosc...itd.jak juz wczesniej napisalam,instalowalam nieodpowiednie sterowniki. Jednak rowniez wzielam sobie "do serca" rady odnosnie czyszzcenia i w najblizszym czasie oddam laptop w odpowiednie rece:) Link Zgłoś
agus2616 Re: lajosz dziekuje:) 24.01.13, 21:06 wyglada na to,ze juz wszystko dziala:)) ja chyba zainstalowalam zbyt nowe sterowniki,czy jak to tam okreslic:) jeszcze raz dziekuje:)) Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: lajosz dziekuje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 21:07 Nie zainstalowałaś zbyt nowych bo te które ci podesłałem są najnowsze. Link Zgłoś
agus2616 Re: lajosz dziekuje:) 24.01.13, 21:11 Gość portalu: lajosz napisał(a): > Nie zainstalowałaś zbyt nowych bo te które ci podesłałem są najnowsze. Zle sie w takim razie wyrazilam-"nieodpowiednie" powinnam napisac:) Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: lajosz dziekuje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 21:17 Nieodpowiednich też nie zainstalowałaś bo nie da się zainstalować nieodpowiednich bo gdyby nie pasowały, to podczas instalacji (lub na jaj końcu) otrzymałabyś odpowiedni komunikat, że nie są to sterowniki do tego sprzętu i dlatego nie zostaną zainstalowane. Ale nie ważne. Ważne, ze już wszystko OK. Miło mi, że mogłem pomóc. Pozdrawiam. Link Zgłoś
agus2616 Re: lajosz dziekuje:) 24.01.13, 21:32 jakis komunikat otrzymalam,ale juz nie pamietam.Zreszta wazne,ze wszystko dziala:) Dzieki,pozdrawiam:) Aga Link Zgłoś