Gość: Sandrusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 12:18 Co się stało że windows nie chce zapamiętywać ustawień wyświetlania folderów. Mój Windows to ME Z góry dzięki za pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
amon-ra Re: Pomocy!! 28.07.04, 12:41 Menu Narzędzia -> Opcje folderów -> zakładka Widok -> zaznacz "Zapamiętaj ustawienia wyświetlania każdego folderu". Link Zgłoś
Gość: Sandrusia Re: Pomocy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 12:43 No właśnie w tym sęk że tak robiłam a to nie działa :( Link Zgłoś
Gość: ~gosc Re: Pomocy!! IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 14:14 Proponuje zainstalować Windows XP. Milleniumm to jeden wielki shit...:) POzdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Dekar Re: Pomocy!! IP: *.lukas.com.pl 28.07.04, 14:29 Millenium to bardzo dobry system, ale na starszych kompach. Spróbuj na np. 128MB RAM zainstalować XP to dopiero jest zabawa, a jeszcze zabawniejsza jest próba powrotu do starego systemu. Wiem bo sam przez to przechodziłem. Dlatego jak proponujesz komuś XP to najpierw wysil się i podpytaj o konfigurację. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pomocy!! IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 14:36 Cha, cha, cha... Ale Pan nerwowy dzisiaj :P Konfig nie ma tu (no może trochę) nic do rzeczy. W xp-eku można wyłaczyc wszystkie te wizualne efekty i uzyskać optymalną szybkość pracy systemu... Ostatnio instalowalem na: duron 800, zint grafa 8 mb, 128 mb pamieci ram i system dzialal elegancko... No i co teraz sie wysiliłem? Powiedz, że tak ;P Ps. Pij mniej kawy ;) Link Zgłoś
Gość: Sandrunia Re: Pomocy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:18 Moja konfiguracja to Athlon 900 mhz GeForce 2MX400 128MB Ram DDR Abit NF7 nForce2 HDD 20 GB Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pomocy!! IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 17:40 Możesz śmiało instalować XP :) Tylko najlepiej jakby było minimum 2Gb wolnego miejsca na dysku. Link Zgłoś