pyot 08.08.04, 09:37 Powiedzcie bo zielony jestem,ew którą wersję,i czy powinienem to mieć:) Dzięki i pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: stary wiarus Re: 7-Zip czy WinRAR? IP: *.toya.net.pl 08.08.04, 10:07 Z tych dwóch polecam trzeciego - Zip Geniusa. Bardzo duże możliwości, z polskim pakietem językowym i co istotne - całkiem ZA DARMO. Po co wydawać kasę, bawić się w kraki (mówiąc inaczej - kraść), jak można mieć legalnie program, który bije konkurentów funkcjonalnością i zaawansowaniem. Polecam - sam używam go od ponad dwóch lat. www.zipgenius.it/index_eng.htm Link Zgłoś
oo Re: 7-Zip czy WinRAR? 08.08.04, 12:01 7zip też jest za darmo, oparty jest na licencji GNU LGPL. Pozdrawiam. Link Zgłoś
jajareks Re: 7-Zip czy WinRAR? 10.08.04, 09:04 Ja osobiscie zamiast tych dwu wymie nionych przez Ciebie polecil bym Ci WinAce, jest super i ma wieksze mozliwosci niz obydwa razem wziete, oczywiscie nie jest za darmo, ale jesli masz Kazaa, lub DC++ to klopot z glowy bo tam znajdziesz mase z gotowymi kodami lub krakami.Mi dzala perfekt i nie zamienilbym go na zaden z wymienionych. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 7-Zip czy WinRAR? IP: *.ols.vectranet.pl 10.08.04, 02:15 jesli np. do otwierania programow sciagnietych z p2p (kaaza,soulseek itp)to Power Archiver - nie jest darmowy (wersja czasowa niekiedy wystarczy)ale chyba jako jedyny potrafi instalowac takie programy bezposrednio po otwarciu pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: Pulpet Re: 7-Zip czy WinRAR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 09:24 Tylko free! Do tego co robimy najczęściej (rozpakowanie, spakowanie małych plików na dyskietkę) wystarczy ci jakikolwiek. Polecam stronę z free progsami: www.tweak.pl/forum/about47576.html&sid=b210d21c57ea56f1f249f752e525b184 Link Zgłoś