Dodaj do ulubionych

Outlook Express

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:14
jak skonfigurować Outlooka, abym mógł wysyłać z niego wiadomości... bo
odbierać mogę... mam maila w O2.. dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Outlook Express IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.10.04, 22:17
      pomoc.o2.pl/poczta/programy/img/oe6pl/8.gif
      pomoc.o2.pl/poczta/programy/oe6pl.html
      • Gość: thomas Re: Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:44
        i tak nie mogę wysyłać...
        • amon-ra Re: Outlook Express 03.10.04, 22:48
          Gość portalu: thomas napisał(a):

> i tak nie mogę wysyłać...

Może firewall blokuje? Jeżeli masz Windows XP, uruchomioną zaporę systemową i dodatkowy program - ogniomurek, wyłącz tę Windowsową.
        • m.gregor Re: Outlook Express 03.10.04, 23:08
          A uwierzytelnianie wlaczyles? A jaki pokazuje Ci sie komunikat przy niemoznosci
          wysłania?
          • Gość: thomas Re: Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 07:22
            uwierzytelnianie włączone, a jak chcę wysłać to prosi cały czas o podanie
            hasła.... i tak cały czas prosi
            • Gość: zgryzliwy Re: Outlook Express IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 03:25
              Gość portalu: thomas napisał(a):

> uwierzytelnianie włączone, a jak chcę wysłać to prosi cały czas o podanie
              > hasła.... i tak cały czas prosi

to podaj :-))
              • Gość: thomas Re: Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:58
                podaje, podaje, podaje... i nic... cały czas chce to hasło...
                • piecyk.gazowy Re: Outlook Express 05.10.04, 17:09
                  A może wyłącz uwierzytelnianie...
                  • Gość: thomas Re: Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 17:20
                    jak wyłącze uwierzytelnianie, to wogóle nie mogę się połączyć - wyskakuje mi
                    błąd... :(
                    • piecyk.gazowy Re: Outlook Express 05.10.04, 17:24
                      Zaloguj się do skrzynki w O2 i tam są opcje uwierzytelniania. Może wyłącz i
                      włącz z powrotem?

A firewall na pewno nie miesza?
                      • Gość: thomas Re: Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 06:41
                        i tak nie mogę nic zrobić... firewall nawet wyłączyłem... i nic z tego....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka