Gość: thomas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:14 jak skonfigurować Outlooka, abym mógł wysyłać z niego wiadomości... bo odbierać mogę... mam maila w O2.. dzięki z góry Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: Outlook Express IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.10.04, 22:17 pomoc.o2.pl/poczta/programy/img/oe6pl/8.gif pomoc.o2.pl/poczta/programy/oe6pl.html Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:44 i tak nie mogę wysyłać... Link Zgłoś
amon-ra Re: Outlook Express 03.10.04, 22:48 Gość portalu: thomas napisał(a): > i tak nie mogę wysyłać... Może firewall blokuje? Jeżeli masz Windows XP, uruchomioną zaporę systemową i dodatkowy program - ogniomurek, wyłącz tę Windowsową. Link Zgłoś
m.gregor Re: Outlook Express 03.10.04, 23:08 A uwierzytelnianie wlaczyles? A jaki pokazuje Ci sie komunikat przy niemoznosci wysłania? Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 07:22 uwierzytelnianie włączone, a jak chcę wysłać to prosi cały czas o podanie hasła.... i tak cały czas prosi Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Outlook Express IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 03:25 Gość portalu: thomas napisał(a): > uwierzytelnianie włączone, a jak chcę wysłać to prosi cały czas o podanie > hasła.... i tak cały czas prosi to podaj :-)) Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:58 podaje, podaje, podaje... i nic... cały czas chce to hasło... Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 17:20 jak wyłącze uwierzytelnianie, to wogóle nie mogę się połączyć - wyskakuje mi błąd... :( Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Outlook Express 05.10.04, 17:24 Zaloguj się do skrzynki w O2 i tam są opcje uwierzytelniania. Może wyłącz i włącz z powrotem? A firewall na pewno nie miesza? Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 06:41 i tak nie mogę nic zrobić... firewall nawet wyłączyłem... i nic z tego.... Link Zgłoś