Dodaj do ulubionych

Fotel dla gracza.

03.01.19, 09:33
Witam. Potrzebuję kupić fotel dla gracza dla chrześniaka. Zupełnie nie wiem czym kierować się przy wyborze. Znajomy poleca mi pro-gamer.pl/ ale wolę się też spytać tak ogólnie, co sądzicie o nich?? Ktoś może ma fotel z tej firmy i może się szerzej wypowiedzieć. Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: Fotel dla gracza... i komputerowy 23.01.19, 12:42

Przylacze sie do pytania! Potrzebuje "fotel biurowy" do siedzenia przy komputerze
      Probowalam kilka foteli dla graczy i wydaja mi sie idealne, a do tego czesto sa przeceny!

Prosze o wytlumaczenie, czym rozni sie fotel do komputera (na kolkach),
      od fotela dla gracza, ktory tez ma kolka...

Dla mnie jest wazne, by moj fotel do komputera mial dobre podparcie dla kregoslupa
      i nie wiem, czy fotel dla gracza spelnia te wymagania?

.
      • ispoz Re: Fotel dla gracza... i komputerowy 10.04.21, 12:42
        To, że jeden fotel i drugi mają kółka nie sprawia, że są podobne. Fotel gamingowy różni się od biurowego przeważnie możliwościami. Ten pierwszy ma więcej regulacji. W biurowym głównie ustawiasz tylko wysokość siedziska, a w gamingowym możesz wyregulować siedzisko, oparcie, podłokietniki itp. Dużo więcej. Jak dodatkowo zależy Ci na podparciu dla kręgosłupa to sprawdź sobie np. fotel imba imbaseat.com W nich masz 2 poduszki regulacyjne pod kręgosłup.
        • pia.ed Re: Fotel dla gracza... i komputerowy 05.07.21, 01:05
          ispoz napisał(a):
          > Fotel gamingowy różni się od biurowego przeważnie możliwościami (...) W biurowym głównie ustawiasz tylko wysokość siedziska, a w gamingowym możesz wyregulować siedzisko, oparcie, podłokietniki itp. Dużo więcej.

No to nareszcie otrzymalam prosta i jasna wypowiedz... a o to mi wlasnie chodzilo! Dziekuje serdacznie,
          bo miesiac temu mialam mozliwosc wyrzucenia mojego zniszczonego fotela biurowego i teraz najwyzszy
          czas kupic fotel gamingowy ... Siedzenie na krzesle z poduszkami juz mi sie znudzilo :)
    • plaguna Re: Fotel dla gracza. 21.05.21, 08:24
      Wszystko dla gracza od komputerów zaczynając www.sferis.pl/pc-gamingowe-3172 a na fotelach kończąc znajdziesz w sklepie Sferis. To dobre miejsce dla miłośników gamingu i nie tylko :)
      • dora1971 Re: Fotel dla gracza. 16.09.21, 09:01
        Nitro 560 z Genesisa bardzo wygodny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka