Dodaj do ulubionych

problem z tuneremtv pod windows XP

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 15:22
Kupilem swego czsu tuner tv aver tv go Pod windows 98 chodził bez zarzutów a
teraz jak mam windows xp nie mogę go uruchomić Co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: simka Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.dolsat.pl / 10.0.42.* 29.04.02, 23:07
      No właśnie,pare dni temu zamieściłem tu ogłoszenie podobnej treści.U mnie
      nawet po ciągnieciu dedykowanych sterowników jest źle.Może Tobie się uda.Jak
      tak to daj tu znać.
      • Gość: slakoc Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 23:45
        Jutro spróbuję pojechać do speco.Z internetu ściągnąłem drivery do tunera na
        XP i też nic.Pozdrowienia-jeśli będę miał coś ciekawego to napiszę
        • Gość: wojtek Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 01:29
          ja też miałem do czynienia z kartą TV na XP,po pewnym czasie system totalnie
          się rozsypał,przypadkowo dowiedziałem że to zasługa Borg TV (program do
          oglądania tv zamiast oryginalnego oprogramowania z Pixelview
          • Gość: vladip Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 08:35
            generalnie są pewne grupy sprzętu z którymi win XP się zdecydowanie nie lubi
            należą do nich właśnie tunery tv, ale też np starsze karty grafiki oparte na TNT
            a tak wogóle to narazie proponuję wrócić do 98 i poczekać albo na service pack
            i to jakiś solidny albo wręcz na Win XP SE ;))
            narazie jest to straszny badziew...
            pzdr
            vladip
            • Gość: slakoc Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 19:32
              Wszedlem na stronę producenta i tam w dziale dowland jest sterownik pod
              XP ,ale z zipowany Nawet go ściągnąłem ,ale po odzipowaniu pojawiła mi się
              cała masa plików -KOSZMAR!!!Chyba rzeczywiście poczekam
              A swoją drogą Uwazam że mam dosyc szybki komp a przy nagrywaniu/jeszcze gdy
              mialem w98 obraz mi pauzowal Czy mieliście coś takiego?
              Pozdrowienia.
              • Gość: sharky Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.05.02, 12:15
                Sprobuj programu descaler. 'Obchodzi' on sterowniki do karty i dziala OK
                (przynajmniej na Pinnacle Rave). Jakosc jest lepsza niz w oryginalym sofcie do
                karty. Descaler jest za darmo.
                Ja mialem problem z XP, gdy zrobilem upgrade z ME. W ME byla masa starych
                sterownikow, ktore nie dzialaly z XP.
                • Gość: simka Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.dolsat.pl / 10.0.42.* 02.05.02, 16:53
                  Gdzie można Drogi Forumowiczu zdobyć tego Descalera?
                  Pozdrowienia...
                  arkadiusz.simkowski@dolsat.pl
                  • Gość: sharky dscaler IP: 5.3D* / *.grommet.dialup.pol.co.uk 02.05.02, 23:50
                    www.dscaler.org
                    • Gość: slakoc Re: dscaler IP: *.szpital-bielany.torun.pl 03.05.02, 22:36
                      Wszedłem na stronę ale nie wiem co dalej-co sciagnac ze strony dowland?
                      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka