Gość: slakoc IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 15:22 Kupilem swego czsu tuner tv aver tv go Pod windows 98 chodził bez zarzutów a teraz jak mam windows xp nie mogę go uruchomić Co robić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: simka Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.dolsat.pl / 10.0.42.* 29.04.02, 23:07 No właśnie,pare dni temu zamieściłem tu ogłoszenie podobnej treści.U mnie nawet po ciągnieciu dedykowanych sterowników jest źle.Może Tobie się uda.Jak tak to daj tu znać. Link Zgłoś
Gość: slakoc Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 23:45 Jutro spróbuję pojechać do speco.Z internetu ściągnąłem drivery do tunera na XP i też nic.Pozdrowienia-jeśli będę miał coś ciekawego to napiszę Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 01:29 ja też miałem do czynienia z kartą TV na XP,po pewnym czasie system totalnie się rozsypał,przypadkowo dowiedziałem że to zasługa Borg TV (program do oglądania tv zamiast oryginalnego oprogramowania z Pixelview Link Zgłoś
Gość: vladip Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 08:35 generalnie są pewne grupy sprzętu z którymi win XP się zdecydowanie nie lubi należą do nich właśnie tunery tv, ale też np starsze karty grafiki oparte na TNT a tak wogóle to narazie proponuję wrócić do 98 i poczekać albo na service pack i to jakiś solidny albo wręcz na Win XP SE ;)) narazie jest to straszny badziew... pzdr vladip Link Zgłoś
Gość: slakoc Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 19:32 Wszedlem na stronę producenta i tam w dziale dowland jest sterownik pod XP ,ale z zipowany Nawet go ściągnąłem ,ale po odzipowaniu pojawiła mi się cała masa plików -KOSZMAR!!!Chyba rzeczywiście poczekam A swoją drogą Uwazam że mam dosyc szybki komp a przy nagrywaniu/jeszcze gdy mialem w98 obraz mi pauzowal Czy mieliście coś takiego? Pozdrowienia. Link Zgłoś
Gość: sharky Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.05.02, 12:15 Sprobuj programu descaler. 'Obchodzi' on sterowniki do karty i dziala OK (przynajmniej na Pinnacle Rave). Jakosc jest lepsza niz w oryginalym sofcie do karty. Descaler jest za darmo. Ja mialem problem z XP, gdy zrobilem upgrade z ME. W ME byla masa starych sterownikow, ktore nie dzialaly z XP. Link Zgłoś
Gość: simka Re: problem z tuneremtv pod windows XP IP: *.dolsat.pl / 10.0.42.* 02.05.02, 16:53 Gdzie można Drogi Forumowiczu zdobyć tego Descalera? Pozdrowienia... arkadiusz.simkowski@dolsat.pl Link Zgłoś
Gość: sharky dscaler IP: 5.3D* / *.grommet.dialup.pol.co.uk 02.05.02, 23:50 www.dscaler.org Link Zgłoś
Gość: slakoc Re: dscaler IP: *.szpital-bielany.torun.pl 03.05.02, 22:36 Wszedłem na stronę ale nie wiem co dalej-co sciagnac ze strony dowland? Pozdrawiam Link Zgłoś