Gość: mar IP: *.ingram.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:47 Co zrobić gdy po zainstalowaniu nowej hp 5150 nie uruchamia się IE 5.5 lub również Opera.Czasami po kilku minutach któraś z nich wystartuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: linux-bobas Re: sterowniki hp 5150 IP: *.crowley.pl 26.11.04, 13:40 to chyba jakiś konflikt oprogramowania-mamy dwa dyski-ja z linux-siostra z win-i pod linux są troszkę inne sterowniki-tylko to co potrzebne i w jednym miejscu natomiast dla windows drukarka hp DJ 3650(nie wiem czy Twoja też)mają razem z płytką instalacyjną dodatkowe programy jakiś podręcznik użytkownika,konserwator drukarki-coś ze 4 takie pozycje-które o zgrozo uruchamiają się razem ze startem systemu(są w autostarcie,np.po wciśnięciu Alt+Ctrl+Del widać je zaczynajace się na hp....-może na poczatem spróbój je odznaczyć w autostarcie czyli menu start>uruchom>msconfig i zakładka >autostart,a jak to nie pomoże to nie wiem,nie widziałam jak wygląda instalacja tych sterowników pod windows-może można wybrac tylko sam sterownik bez tego podręcznika użytkownika i ustalić inne opcje instalacji sterów-żeby nie uruchamiały się w autostart i nie dodawał skrótów na pulpicie-też masz 3 czy 4 skróty?-podręcznik uż.,jakiś kreator albumów zdjeć,konserwacja) Link Zgłoś
Gość: mar Re: sterowniki hp 5150 IP: *.ingram.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:48 Dzięki za wskazówki,pomogło po odznaczeniu pliku 'hpcmpmgr.exe" oraz "HPsoftware Updade\HpWuSch.exe.Drukarka działa więc nie wyłączenie tych plików nic złego nie uczyniło,niestety o ile działanie drugiego pliku jest wiadome to tego drugiego nie rozumiem.Ponieważ wszystko działa więc póki co odpuszczam ,choć nie na długo.Cześć ijeszcze raz dzięki. Link Zgłoś
Gość: KT05 Re: sterowniki hp 5150 IP: *.pronet.lublin.pl 27.11.04, 17:11 To są jakieś sprawdzacze upgradeów sterowników HP. Ja je wywaliłem pewnie tuż po instalacji (jak wszystko tego typu), mam taką samą drukarkę to i u mnie żadnych kłopotów nie widziałem :) Link Zgłoś
Gość: mar Re: sterowniki hp 5150 IP: *.ingram.one.pl / 80.51.227.* 27.11.04, 18:15 Pytanko do KT 5,czy instalację przeprowadziłeś automatycznie czy w jakiś inny sposób jeśli tak to proszę o przepis.A potem co dokładnie odinstalowałeś.Bo ja nie widzę możliwości innej instalacji,a kusi mnie aby zrobić to powtórnie,ponieważ przeglądarki wchodzą ,ale dużo póżniej i wolniej a po dłuższej pracy kompa ponownie nie chcą się uruchamiać. Link Zgłoś