Gość: bronek IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.12.04, 15:06 chodzi mi o "przejęcie" do bufora klawiatury to co wpływa na com1 jak znacie jakieś dobe forum to dajcie linka dzięki! Link Zgłoś Obserwuj wątek
dominik666 Re: szukam dobrego forum komputerowego 31.12.04, 15:12 Gość portalu: bronek napisał(a): > chodzi mi o "przejęcie" do bufora klawiatury to co wpływa na com1 > jak znacie jakieś dobe forum to dajcie linka > > dzięki! o co ci chodzi ? o keylogging ?? Link Zgłoś
Gość: bronek Re: szukam dobrego forum komputerowego IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.01.05, 07:29 dominik666 napisał: > o co ci chodzi ? o keylogging ?? raczej o coś "odwrotnego" do keylogging'u czyli nie śledzenie bufora klawiatury ale o wpisywanie do niego tego co przychodzi na inne porty (w moim przypadku na com 1) Link Zgłoś
kell99 Re: szukam dobrego forum komputerowego 01.01.05, 07:31 a mozesz mi tak z ciekawosci wyjasnic po co to? przeciez systemowi operacyjnemu i tak wszystko jedno i mozesz rownie dobrze korzystac przeciez z niskopoziomowego write .. Link Zgłoś