Dodaj do ulubionych

Problem z NERO,PROSZĘ O POMOC.

IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:39
CHCĘ SKOPIOWAĆ PŁYTKI,ale za każdym razem zapisuje mi się jako..np.: image
itd,a ja chcę skopiować na płytkę film .
Nie wiem w czym tu jest problem prosze o pomoc.
Dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: weldon Re: Problem z NERO,PROSZĘ O POMOC. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:48
      Jeżeli robisz:

- start smart > ulubione > kopiuj dysk

lub

- nero > nowy > przeciągnąć pliki z prawego okna do lewego

wypalić

i tworzy ci się image, to nie wiem.
    • Gość: kamil Re: Problem z NERO,PROSZĘ O POMOC. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:38
      hehe, dzisiaj mialem taka sama sytuacje.. po prostu na gorze okna glownego Nero
      jest lista i zamiast IMAGE musisz wybrac swój napęd.. jesli jest image to robi
      obraz plyty na dysku.
      • Gość: a.g9910 Re: Problem z NERO,PROSZĘ O POMOC. IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:05
        Niestety zmieniłam i nic nie dało,wysuwa się szuflada z płytką do nagrania.
        Dalej nie wiem w czym problem.
        • cavy Re: Problem z NERO,PROSZĘ O POMOC. 06.02.05, 11:42
          Sprawdź czy Nero widzi nagrywarkę, cy tylko Image. Jeżeli nie, to może masz
          Nero OEM od innej nagrywarki.
          • Gość: a.g9910 Re: Problem z NERO,PROSZĘ O POMOC. IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 14:56
            nagrywarkę mam,ale chyba jej nero nie widzi,co zrobić? w tym przypadku??
            • cavy Re: Problem z NERO,PROSZĘ O POMOC. 06.02.05, 17:02
              Jeżeli komputer nie widzi nagrywarki jako napęd CD to może być padnięta, jeżeli
              widzi, to wykombinuj sobie pełne Nero. (ub spróbuj zrobić update ze strony
              www.cdrinfo.pl , ale nie wiem czy to pomoże).
    • Gość: a.g9910 Re: Problem z NERO,PROSZĘ O POMOC. IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 09:04
      Proszę poradzcie mi co jeszcze mogę zrobić ,by móc nagrywać,przegrywać???
    • Gość: a.g9910 Re: Problem z NERO,PROSZĘ O POMOC. IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:33
      więc napiszę jak to jest z tymi nagrywarkami;
      H:AOPENCD-RW CRW 4852(ID:1 H:1)
      G:DVD-16H DVD ROM BD 316 C ( ID:0 HA:1)
      NIE WIEM O CO TU CHODZI???
      • Gość: XX Re: Problem z NERO,PROSZĘ O POMOC. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 19:34
        Sproboj to wrzucic: www.cdrinfo.pl/software/stronaid.php?id=2031074712

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka