Gość: grzesiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:12 Czy jest jakiś program, który zamienia MP3 na Worda, tak aby np. można było odczytać a nie tylko odsłuchać tekst ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grzesiek Re: Tak WordMusic Station IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:48 A można prosić o wiecej szczegółów? Link Zgłoś
Gość: Royal Re: Tak WordMusic Station IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:27 Płakać się chce. Komputer to nie cudotwórca. I nie ma takiej możliwości. No chyba że stworzysz takie coś. Pozdro, powodzenia. Link Zgłoś
Gość: Forum-Srorum Re: Tak WordMusic Station IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 10.02.05, 17:54 Zenujace te Wasze wypowiedzi-odpowiedzi. Chyba samo zadufana w sobie smarkateria siedzi i klepie do tego forum... Co to znaczy "niemozliwe"? Lot na Ksiezyc byl niemozliwy. Istnieja juz algorytmy rozpoznajace mowe i zamieniajace ja na tekst. Nie wiem, mozliwe, ze sa juz nawet, gdzies w sieci (albo w sklepie) programy wykorzystujace takie algorytmy. Systemom operacyjnym polecenia glosem mozna wydawac od kilku(nastu?) juz lat! Translatory tego typu tez mozna kupic w sklepie. Hm... No to sie zastanawiam - co za roznica dla takiego algorytmu, czy dane beda w wav.ie, czy sciagane na zywo z mikrofonu, czy w mp3? I co za problem zapisac taki plik tekstowy w formacie .doc? No chyba tylko taki, ze nie wszystkich stac na Worda, wiec lepiej byloby zapisac w .rtf lub .txt ;-))) Link Zgłoś
pav20 Re: MP3 na Worda 08.02.05, 23:48 pierwsza reakcja:wybuch smiechu.to na pewno dziewczyna druga:nie to facet-a moze to jednak mozliwe?? po chwili: no jak?no gdzie? przeciez to glupota! wniosek: takiego czegos sie nie da zrobic,aczkolwiek pomysl oryginalny nie zebym mial jakies zapedy szowinistyczne czy seksistowskie ale po dzisiejszym pytaniu ktore uslyszalem od kolezanki ("a co to jest folder?") po prostu mam uraz do dziewczyn przy komputrze.przepraszam.jutro mi przejdzie Link Zgłoś
Gość: Greg Re: MP3 na Worda IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 12:43 Bez wyzwisk proszę! Jeśli masz inne zdanie, wyartykułuj je w sposób kulturalny... Link Zgłoś
kawka74 Evil Lyrics 09.02.05, 16:26 co prawda niczego nie zamienia, ale w duecie z winampem działa zadowalająco. Sam wyszukuje tekst utworu, ściąga ze stronki i pokazuje w okienku. tu sobie mjuzik gra, a tu masz tekst. Mam nadzieję, że Cię to zadowala. No chyba że chodziło Ci wyłącznie o abrakadabrę z zamianą mp3 na plik wordowski. Link Zgłoś
Gość: aa Re: Evil Lyrics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 23:14 po prostu zmień rozszerzenie pliku z .mp3 na .doc ;-) Link Zgłoś
Gość: Stanley Re: MP3 na Worda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:55 JEST taki programik - nazywa sie mp3todoc. znalezc go mozna na stronce... a zreszta - sa ferie, poszukaj sobie. Link Zgłoś