Gość: ziomek IP: *.chello.pl 15.02.05, 15:09 czy ktoś może ma kod instalacyjny do Mortyra bo niechcący wywaliłem pudełko od gry z tym kodem . Z góry dzięki . Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: swissman Re: kod instalacyjny IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 15.02.05, 15:17 >>>Tak całkiem przypadkiem oczywiście :)<<< faktycznie... ten czlowiek sie glupio tlumaczy ale co powiesz na moj przypadek? w roku 2001 kupilem nowego kompa z win xp homo-edition i walczylem z tym goownem przez pare miesiecy az wrocilem do w2k.... minely lata, przyszly dwa service packi i chcialbym w koncu sprobowac jak dziala legalny xp a tu kicha... oryginalna plyte cd jeszcze mam i procesor od tamtego kompa mi jeszcze zostal a nawet i myszka oryginalna jeszcze jest w domu czyli mam prawo do tej wersi oem... ale wywalilem gdzies..... co? no wlasnie... mozesz zgadywac.... ;) Link Zgłoś
kollector Re: kod instalacyjny 15.02.05, 15:41 Nigdy, przenigdy nie nakleję nic na obudowę mojego pudła! Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: kod instalacyjny IP: *.chello.pl 15.02.05, 15:44 nie piszecie na temat - chciałem sie dowiedzieć czy ktoą może nie ma kodu instalacyjnego do Mortyra bo brat mi pociął a ja nawet nie wiedzialem ze ma być wpisywany kod i wyrzuciłem pudełko więc proszę o pomoc Link Zgłoś
Gość: fghj Re: kod instalacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:04 Poszukaj na astalaviscie. Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: kod instalacyjny IP: *.chello.pl 16.02.05, 09:28 a co to ta astalavista??? Link Zgłoś
kalinowski11 Re: kod instalacyjny 16.02.05, 09:53 To taka "hurtownia" dla złodzieji ... www.google.pl/search?q=astalavista&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official Link Zgłoś
Gość: krasnall Re: kod instalacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:35 Czyli dla wszystkich. Tam sa cracki i seriale. Link Zgłoś
Gość: targa Re: kod instalacyjny IP: *.80-202-253.nextgentel.com 16.02.05, 11:45 Tam posrod wirusow, trojanow i szpigow czasami sie znajdzie dzialajacego cracka. Juz nie jeden amator darmowej rejestracji musial formatowac HDD. Ta strona to jedno wielkie bagno... Link Zgłoś
kalinowski11 Re: kod instalacyjny 16.02.05, 13:05 Gość portalu: targa napisał(a): > Ta strona to jedno wielkie bagno... Delikatnie mówiąc :) Link Zgłoś