Dodaj do ulubionych

aktualizacja windows - błąd

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:41
od kilku dni wchodząc na stronę aktualizacji windows nastepuje bład programu
IE. nie mogę więc zrobic update , zdarza się to tylko na tej stronie co może
być tego przyczyną ?
Obserwuj wątek
    • Gość: swissman Re: aktualizacja windows - błąd IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 23.02.05, 12:02
      prawdopodobnie wirus sasser czy jakies inne swinstwo...

zainstaluj najpierw jakis dobry program antywirusowy, przeskanuj system a potem probuj aktualizacji...

sciagnij sobie np stad probna wersje darmowa paczki f-secure, zrob po instalacji update bazy wirusow i baw sie dopiero w update windy...

esd.element5.com/demoreg.html?productid=544568&languageid=1
    • Gość: Zacho Re: aktualizacja windows - błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:24
      Zależy jaki to błąd, np. ja nigdy nie mogę zrobić update w normalnych godzinach
      (bo są błędy), więc robię je w nienormalnych, czyli w niedzielę bladym świtem.
      • Gość: gosc Re: aktualizacja windows - błąd IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.05, 13:06
        Wejście na update nie jest już tak proste i szybkie.Można próbować do 3 razy
        usuwając pliki internetowe i cookies.wybierając czasem instalację
        niestandardową.
    • user0001 Ograniczenie dostępu dla nielicencjonowanych kopii 23.02.05, 13:49
      Też zauważyłem problem z dostępem do Windows Update (WU sprawdza system,
      wyświetla dostępne poprawki, pozwala na wybór poprawek do zainstalowania, po
      czym nie następuje ściągnięcie poprawek i wyświetla się na czerwono informacja o
      błędzie). Jednocześnie głośno jest o odcięciu użytkowników nielicencjonowanych
      kopii od aktualizacji systemu. Te fakty wydają mi się powiązane.

Popytaj czy osoby dysponujące licencją (i unikalnym kluczem) też mają problemy z
      dostępem do Windows Update.
      • Gość: san Re: Ograniczenie dostępu dla nielicencjonowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:02
        chyba rzeczywiście user0001 ma rację. udało się dzisiaj i to za 4 podejściem.
    • mrug Re: aktualizacja windows - błąd 23.02.05, 15:03
      Aktualizowałem przed chwilą i żadnych problemów nie było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka