Gość: san IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:41 od kilku dni wchodząc na stronę aktualizacji windows nastepuje bład programu IE. nie mogę więc zrobic update , zdarza się to tylko na tej stronie co może być tego przyczyną ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: swissman Re: aktualizacja windows - błąd IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 23.02.05, 12:02 prawdopodobnie wirus sasser czy jakies inne swinstwo... zainstaluj najpierw jakis dobry program antywirusowy, przeskanuj system a potem probuj aktualizacji... sciagnij sobie np stad probna wersje darmowa paczki f-secure, zrob po instalacji update bazy wirusow i baw sie dopiero w update windy... esd.element5.com/demoreg.html?productid=544568&languageid=1 Link Zgłoś
Gość: Zacho Re: aktualizacja windows - błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:24 Zależy jaki to błąd, np. ja nigdy nie mogę zrobić update w normalnych godzinach (bo są błędy), więc robię je w nienormalnych, czyli w niedzielę bladym świtem. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: aktualizacja windows - błąd IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.05, 13:06 Wejście na update nie jest już tak proste i szybkie.Można próbować do 3 razy usuwając pliki internetowe i cookies.wybierając czasem instalację niestandardową. Link Zgłoś
user0001 Ograniczenie dostępu dla nielicencjonowanych kopii 23.02.05, 13:49 Też zauważyłem problem z dostępem do Windows Update (WU sprawdza system, wyświetla dostępne poprawki, pozwala na wybór poprawek do zainstalowania, po czym nie następuje ściągnięcie poprawek i wyświetla się na czerwono informacja o błędzie). Jednocześnie głośno jest o odcięciu użytkowników nielicencjonowanych kopii od aktualizacji systemu. Te fakty wydają mi się powiązane. Popytaj czy osoby dysponujące licencją (i unikalnym kluczem) też mają problemy z dostępem do Windows Update. Link Zgłoś
Gość: san Re: Ograniczenie dostępu dla nielicencjonowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:02 chyba rzeczywiście user0001 ma rację. udało się dzisiaj i to za 4 podejściem. Link Zgłoś
mrug Re: aktualizacja windows - błąd 23.02.05, 15:03 Aktualizowałem przed chwilą i żadnych problemów nie było. Link Zgłoś