Gość: bzyk IP: 2.2.STABLE* / *.telia.com 30.06.02, 23:38 Skad mozna sciagnac zone alaram bezplatnie. Czy ktos wie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wojtek Re: zone alarm IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 23:46 www.zonelabs.com nie wiem czy oni coś ostatnio namieszali z licencjami na pewno całkowicie za darmo dla jednego użytkownika jest Kerio www.kt-p-f.prv.pl/ Link Zgłoś
makryba Re: zone alarm 01.07.02, 10:05 poszukaj na Tucows.com (polski mirror icm.tucows.com) zone alarm w wersji standard jest bezpłatny, tylko wersja pro jest płatna ale do domowego użytku standard wystarcza. w testach chipa chwalą też Outpost Firewall - ale nie próbowałem. ZA działa bez zarzutu Link Zgłoś
Gość: Scan Re: zone alarm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:32 Sciągasz bez problemu ze strony: www.zonelabs.com/store/content/company/zap_za_grid.jsp Masz tam też 30dniowy trial ZA Pro. Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: zone alarm IP: 138.227.189.* 02.07.02, 18:21 No tak, ja juz mialem zone alarm zainstalowany. Potem zainstalowalem 30 dniowa wersje pro. Teraz chcialbym znow zainstalowac opcje podstawowa programu, ale jakis plik mi dokucza i uniemozliwia instalacje. Przynajmniej tak przypuszczam. Wiec samo sciagniecie z sieci to jedno, a zainstalowanie to inna sprawa. Dzieki za dotychczasowe wskazowki. Link Zgłoś
kulavy Re: zone alarm 03.07.02, 10:55 radze cosik lepszego. obejscie zone to pestka nawet dla lameriady. na pewnym serwerze (na ktorym oczywiscie nie podam.........:) znalazlem prosty nuker, ktory zwiesza zone i po sprawie. dziwilem sie jak to mozliwe, bo sam uzywalem zone, wiec sprawdzilem i rzeczywiscie dziala...........;( od tej pory nie uzywam zadnego firewalla tylko bloker portow (jego skutecznosc polega na prostocie) albo chodze do caffe (tpsa rulez........:(. tu przynajmniej o nic sie nie martwie.... Link Zgłoś