Dodaj do ulubionych

Opera- transfery

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 18:10
Używam przeglądarkę Operę, jednak od pewnego czasu otwierając jakieś dokumenty znalezione w sieci (nie zapisując) wszystko automatycznie zapisuje mi sie w folderze "moje dokumenty" czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co zrobić, aby pliki,które jedynie otwieram nie pozostawały w moim komputerze?
Obserwuj wątek
    • Gość: laik jeden Re: Opera- transfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:02
      czy naprawde nikt nie potrafi mi pomoc? :(( Bardzo proszę...
      • amon-ra Re: Opera- transfery 29.04.05, 23:04
        Narzędzia > Preferencje > Pobieranie > Katalog zapisywania...
        • Gość: robert Re: Opera- transfery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 08:07
          Ten sam problem, ale nie mam w Preferencjach pozycji Pobieranie.
          • neder Re: Opera- transfery 09.05.05, 09:28
            Gość portalu: robert napisał(a):

> Ten sam problem, ale nie mam w Preferencjach pozycji Pobieranie.

To sobie poszukaj w zakładce Zaawansowane...

Do amon-ra -> to co podałeś chyba nie rozwiązuje problemu bo tu chodzi o to, że pliki które chce się tylko otworzyć a nie zapisać automatycznie zapisują się na dysku w tym folderze. Ja za każdym razem mam tam mnóstwo jakiegoś śmiecia i też mnie to denerwuje. Czy można zrobić jakoś tak, żeby tego fizycznie w ogóle nie było na dysku?
            • Gość: robert Re: Opera- transfery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:04
              Też nie znalazłem
    • dakow1 Re: Opera- transfery 09.05.05, 17:48

Narzędzia->preferencje ->zaawansowane po lewj stronie kliknij na pobieranie na samym dole otwartego okna zobaczysz folder pobierań zmień go na taki jaki Cię satysfakcjonuje .To dotyczy Opery 8 . We wczesniejszych wersjach preferencje są w zakladce plik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka