Dodaj do ulubionych

jak nagrac TĄ płytę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:47
mili mam problem mam plik który ma ponad 700 mb,mam płytę którama 800 mb i niemoge nijak tego nagrac, mj program ciągle wyrzuca mi komunikat zenosnik ma za mało miejsca(program to Nero 5.5.8.0) Proszę pomóżcie mi, niby takie proste a ja nie mam zielonego pojecia co zrobić...
dzięki
Obserwuj wątek
    • real_krecik Re: jak nagrac TĄ płytę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:08
      Mususz włączyć overburning
      • login_niedostepny Re: jak nagrac TĄ płytę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 10:14
        masz tu podobny watek, moze pomoze

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=23696362
      • Gość: TOYAnin Re: jak nagrac TĄ płytę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.05.05, 22:28
        oraz wybrać tryb DAO (Disk At Once)...
        Enjoy! :)
    • Gość: mumu Re: jak nagrac TĄ płytę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:56
      miałem to samo... to wina oprogramowania... Nero 5 ma jakiś błąd i nie obsługuje overburningu, choć teoretycznie i praktycznie powinien... zmieniłem na wersję 6.3 i wreszcie nagrywarka zacząła nadpalać... po za tym tak jak w poprzednich postach
      • Gość: mumu Re: jak nagrac TĄ płytę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:01
        po za tym sprawdzaj wcześniej max. pojemność płyty aplikacją Nero CD/DVD Speed, bo możesz uszkodzić nagrywarkę wypalając na pałę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka