nusska 05.09.10, 21:47 Jak przekonać tatę ,żeby puścił mnie do miasta obok ? Mam tam jakieś 40 min. busem. Chodzę do 2 klasy gimnazjum .. Więc to chyba nie mało ,zeby pojechać tam. A konkretnie Kraków - Wadowice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: helphelphelp. <3 05.09.10, 21:52 Powiedz że koleżanki tam jeżdżą codziennie a ty raz na ruski rok nie możesz. I że wrócisz szybko żeby się nie denerwowali... niektórzy mieszkają w mieście i przez lata nic im się nie dzieje a w biały dzień przecież (mnie czyli cie) nie pobiją...noo coś w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 nie zgadzam sie z majson 06.09.10, 16:08 mówinie że inni tam jada a ty nie możesz nie działa....to gadanie dla pieciolatkow....ja bym pogadała z tata szczerze na poczatek i wysłuchała dlaczego nie i powiedz mu szczerze po co tam jedziesz i z kim kiedy i kiedy wrócisz powinien pozwolic....no chyba że szczerze nie mozesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: helphelphelp. <3 05.09.10, 21:56 powiedz, że jedziesz tam z koleżanką (tzn na prawdę pojedź z jakąś) moze cie puści c; Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: helphelphelp. <3 05.09.10, 22:04 POWIEDZ, ŻE JEDZIESZ Z KOLEŻANKĄ , ŻE JAK BY COŚ TO PRZECIEŻ BĘDZIESZ MIAŁA ZE SOBĄ KOMÓRKĘ I W KAŻDEJ CHWILI MOŻESZ DRYNDNĄĆ, ŻE KOLEŻANKI SAME JEŻDŻĄ TAM JUŻ OD LAT, ZABAJERUJ GO . POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: helphelphelp. <3 06.09.10, 18:40 nie mam pojęcia, sami sie powinni zgodzić, przecież to kawałek. ja po prostu mówiłam mamie, że jadę np.na zakupy wsiadałam w ban i jechałam 25 km. a tata nic nie wiedział, bo był w pracy. raz mi się oberwało bo siedziałam w galerii aż do zamknięcia i potem żadnego autobusu juz nie miałam i musieli po nas przyjeżdżać. ale to było raz. moi rodzice sie normalnie zgadzają, bo i tak do szkoły dojeżdżam, więc wiedzą, że znam miasto bo jestem w nim codziennie i autobusy też. no ale z Tobą może byc inaczej. a nie mozesz po prostu przekonać mamy a tacie nic nie mówić i pojechać? najsilniejszy argument 'mama sie zgodziła' xd Odpowiedz Link Zgłoś
nusska do a_vie ;) 06.09.10, 20:34 no właśnie.. mama by się zgodzila , ale jak jej mówiłam zeby tacie nic nie mówić to powiedziała ; " Potem będzie na mnie ,że ci na wszystko pozwalam " Odpowiedz Link Zgłoś