Gość: '''''''''''''''''' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:22 jakie sa limity pobran w chello bo chlopaki pala glupa i na stronie u nich nic nie ma home.pol.chello.pl/upcmnfc/start/dost_p_do_Internetu/us_ugi_chello/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
kalinowski11 Re: chello limity pobran 03.06.05, 20:27 "Neostrada" ... jak już szukasz sensacji , to szukaj dokładnie :) pomoc.upc.com.pl/newsletter/new_doc/parametry_techniczne.pdf Link Zgłoś
Gość: filu ziomal Re: chello limity pobran IP: *.chello.pl 03.06.05, 20:33 nie znam wszystkich ale ja przy 2mb/s mam 25 GB miesięcznie Link Zgłoś
Gość: """""""""""""""""" Re: chello limity pobran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:34 zadnej sensacji nie szukam tylko konczy mi sie umowa z tp i zastanawialem sie czy nie wrocic do chello a chlopaki powinni ta informacje podac w cenniku a nie zakopac gdzies gleboko i pod haslem ilosc pobieranych danych powodujaca nadmierne obciazenie Sieci kilka lat temu w ogole o tym nie informowali nie bylo tego nawet w umowie Link Zgłoś
kalinowski11 Re: chello limity pobran 03.06.05, 20:40 Ok , myślałem że ten post jest kolejnym z serii "Precz z Chello" :))) Zajrzyj na forum internet ... Tutaj znajdziesz więcej info o Chello . Pozdrawiam . home.pol.chello.pl/upcmnfc/start/moja_us_uga/ Link Zgłoś
Gość: filu ziomal Re: chello limity pobran IP: *.chello.pl 03.06.05, 20:40 to powiedz mi jaką chcesz mieć prędkość w chello to Ci napisze jaki masz limit Link Zgłoś
kalinowski11 Re: chello limity pobran 03.06.05, 20:43 Gość portalu: filu ziomal napisał(a): > to powiedz mi jaką chcesz mieć prędkość w chello to Ci napisze jaki masz limit Filu tutaj :) pomoc.upc.com.pl/newsletter/new_doc/parametry_techniczne.pdf Link Zgłoś
Gość: ''''''''''''''''' Re: chello limity pobran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:45 dobra dziekuje chyba zostane w tp Link Zgłoś