Dodaj do ulubionych

Polecam bezpłatne programy do fakturowania..

IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 24.06.05, 12:06
Znalazłem na Vortalu: dobreprogramy.pl
Programy:

mBiuro 2.64 ( ostatnia wersja bezpłatna sciągnąłem O.K)

FIT Fakturka 6.1.35 (bezpłatny rozbudowany ale ostrzeżenie o drobnych błędach,
można dostać fakturę na ten program za 49,99 PLN, jeżeli
ktoś chce kwit dla US)

Obserwuj wątek
    • Gość: SOTB Re: Polecam bezpłatne programy do fakturowania.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:23
      mBiuro - Na początku przesyłane były do mnie aktualizacje, ale trwało to bardzo
      krótko. Program ma poważne
      błędy. Objawiają się one przy wystawianiu faktur - błędy przy obliczeniach VAT
      i kwoty
      brutto. Próby kontaktu na email kończą się fiaskiem. Nie można uzyskać żadnych
      informacji.
      Prośby o usunięcie błędów w programie spełzają na niczym. Na dodatek po pewnym
      okresie użytkowania bez ostrzeżenia (choćby miesiąc przed) wyskakuje okienko z
      żądaniem
      aktywacji!!! Akurat wtedy, gdy potrzebuję wypisać faktury. Ciekawe w czym mam
      to teraz
      zrobić? Nigdzie nie ma informacji o konieczności aktywacji programu po jakimś
      okresie użytkowania. Przez kilka tygodni nie otrzymałem odpowiedzi od pseudo
      programisty, który wypuścił ten bubel.

Problem wyskakującej aktywacji można ominąć przez cofnięcie daty, ale w związku
      z tym, że
      mam problemy z wydrukowaniem większej ilości faktur(program się po prostu
      zamyka ni stąd ni zowąd), to uruchamianie kilkukrotnie w ten sposób jest
      wnerwiające. Gościu ani nie odbiera telefonu , ani nie odpowiada na emaile.
      Przypominam, że ten "programista" chodzi jeszcze do liceum. Niedawno wypuścił
      nową wesję, ale nie sądze żeby poprawił to co sknocił. Nie dajcie się nabrać!!!
      • Gość: Krzysztof K. Re: Polecam bezpłatne programy do fakturowania.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 13:26
        Polecam korzystanie z usług iFirmy: www.ifirma.pl
        • Gość: Michał Korycki Re: Polecam bezpłatne programy do fakturowania.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:14
          Nie ma co polega na darmowych program, bo jak widać nie są to narzędzia
          stabilne. Lepiej wydać kilka groszy i kupić program napisany przez
          profesjonalistów...

Pozdrawiam,
          michal.korycki@ati.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka