Gość: pytanko IP: *.telpol.net.pl 10.08.05, 14:53 wie ktoś moze skag moge ściągnać za darmo winrara? z tym ze wersje freewere a nie zadne testowe.? Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mbucz Re: winrar. 10.08.05, 14:57 A musi być akurat Winrar? Bo może wystarczą freewarowe atrakcyjne zamienniki? www.7-zip.org/ www.zipgenius.it/index_eng.htm Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: winrar. IP: *.telpol.net.pl 10.08.05, 15:09 konkretnie to ja mam plik do rozpakowania i niemam winrara a takie ma rozszerzenie, i nieiwem jak to rozpakowac Link Zgłoś
Gość: suchoj2 Re: winrar. IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.08.05, 15:11 *.rar ? To może być 7-zip, lub np. Total Commander Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: winrar. IP: *.telpol.net.pl 10.08.05, 15:30 Ja jetsem jakaś ciemna, pierwszy link mi sie nie otwiera, bo niemoze znaleźć strony a drugi mi kaze wybrac sobie panstwo mirror= z którego mam sciagac, i nieiem co mam kliknac dalej, wyłacyzłam sie, moze mi ktoś napisac co ja mam uczynic? Przepraszam za moja ciemnote:>. Pozdrawiam. Link Zgłoś
mbucz Re: winrar. 10.08.05, 15:35 Jak się nie otwiera, jak się otwiera? Masz tu jeszcze: www.amnezja.org/modules.php?name=News&file=article&sid=4651 Link Zgłoś
mbucz Re: winrar. 10.08.05, 15:37 I jeszce żeby uprzedzić ewentualne pytania: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=26103148&a=26107309 Link Zgłoś
Gość: vonNogaj Re: winrar. IP: 195.94.201.* 10.08.05, 16:34 Jak masz "plik" (czyli jeden) to spokojnie możesz sobie ściągnąć wersję testową. Zainstalujesz, odpakujesz i odinstalujesz. Prosto i legalnie. Po co kombinować? Link Zgłoś
neder Re: winrar. 10.08.05, 16:37 Gość portalu: vonNogaj napisał(a): > Jak masz "plik" (czyli jeden) to spokojnie możesz sobie ściągnąć wersję > testową. > Zainstalujesz, odpakujesz i odinstalujesz. > Prosto i legalnie. Po co kombinować? kombinować? dla mnie kombiniowaniem by było ciągłe instalowanie i odinstalowywanie programu za każdym razem kiedy muszę otworzyć archiwum. Z zipami i rarami ma się przecież do czynienia dość często (chociażby ściagając cokolwiek z netu) i warto mieć jakiś program archiwizujący na dysku. Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: winrar. IP: *.telpol.net.pl 10.08.05, 16:48 Bardzo dziękuje za ten link do tego bezpłątnego 7zipa naprawde fajny program. DUdało mi sie to zainstalowac a plik sie rozpakował. Co do któregoś z przedmówców- tak tez jest prosto i legalnie, bezpłatniei nietrza instalowac i odinstalowywac co kilka minut. Pozdrawiam i thx wam. Link Zgłoś