niusia5 28.08.05, 15:38 Czy są jekis sposoby na odzyskanie danych z powodu zawiszenia sie komutera? musiałam zrestartować a danych nie zapisłam:(( Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: fred Re: prosze!pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:44 Jeśli nie zapisałaś, to raczej nie. Niektóre programy zapisują automatycznie edytowany dokument co jakiś czas, np. MS Word. Link Zgłoś
Gość: az Re: prosze!pomóżcie! IP: *.petrus.com.pl 28.08.05, 16:00 Prosisz o pomoc, dwukrotnie w ciągu kilku minut ale sama nie chcesz nam pomóc! Co u Ciebie znaczy "dokument", jaki to program, w jakiej wersji itd ? Jeżeli to był Word to zazwyczaj po takiej awarii i ponownym uruchomieniu edytora sam "wstaje" jako dokument odzyskany. Jeżeli nie to poszukaj w temp'ach może tam go znajdziesz. Będzie zapisany tam pod inną nazwą. Przy szukaniu kieruj się datą, godziną, wielkością pliku. Na przyszłość włącz zapisywanie zawsze z kopią dokumentu. W przypadku awarii stracisz część a nie cały dokument. Link Zgłoś
niusia5 Re: prosze!pomóżcie! 28.08.05, 16:06 dzięki wielkie. jestem laikeim wiec nie za bardzo wiem jak mogłabym pomóc.ale postaram sie :))) Link Zgłoś
niusia5 Re: prosze!pomóżcie! 28.08.05, 16:07 a gdzie si e włącza zapisywanie wrza z kopią? Link Zgłoś
Gość: az Re: prosze!pomóżcie! IP: *.petrus.com.pl 28.08.05, 16:18 W wordzie: Narzędzia > opcje > zapisywanie Link Zgłoś