drops22 31.10.05, 21:10 Przypadkiem skasowałem katalog,gdzie miałem potrzebne mi strony,czy można go odzyskać? Link Zgłoś Obserwuj wątek
blekot Re: Firefox 31.10.05, 21:17 jaki katalog? z zakładkami? poczytaj sobie, może na coś wpadniesz: mozillapl.org/projekty/Szkola?v=lt4 Link Zgłoś
drops22 Re: Firefox 31.10.05, 21:39 W Zakładkach miałem Folder Zakładek Osobistych gdzie miałem zapisane potrzebne mi strony,nie wiem jak to odzyskać? Link Zgłoś
blekot Re: Firefox 31.10.05, 22:00 dla winXP: C:\Documents and Settings\USER\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\katalog_cyferki w nim poszukaj pliku bookmarks.bak /może być plikiem ukrytym/ jeśli znajdziesz to zmień na bookmarks2.html i sprawdź co tam masz jeśli nie masz to nie masz też usuniętych zakładek :( możesz jeszcze spradzić sam plik bookmarks.html, może zmiany /usunięcie/ się nie zapisały... ps. katalog: dane aplikacji jest ukryty Link Zgłoś
drops22 Re: Firefox 02.11.05, 22:57 blekot napisał: > dla winXP: > C:\Documents and Settings\USER\Dane > aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\katalog_cyferki > > w nim poszukaj pliku bookmarks.bak /może być plikiem ukrytym/ > jeśli znajdziesz to zmień na bookmarks2.html i sprawdź co tam masz > jeśli nie masz to nie masz też usuniętych zakładek :( > > możesz jeszcze spradzić sam plik bookmarks.html, może zmiany /usunięcie/ się ni > e > zapisały... > > ps. katalog: dane aplikacji jest ukryty wielkie dzięki! znalazłem to co mi "uciekło":) Link Zgłoś