Dodaj do ulubionych

CRACK XP HOME EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:43
Mam taki problem.Kolega zainstalował mi oryginalnego windowsa,jednak nie
mogłam go aktywować na swoim IP. Czy ma ktoś cracka do windowsa xp home
edition?Mam na to 30 dni:)
Obserwuj wątek
    • Gość: b00g13 Re: CRACK XP HOME EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.11.05, 23:55
      Po co crack? Skoro jest oryginalny to możesz go aktywować także telefonicznie.
      Cała procedura trwa najwyżej pięć minut, a numer jest o ile pamiętam darmowy.
      • Gość: janka Re: CRACK XP HOME EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:00
        właśnie nie... ten windows może być aktywowany tylko na jednym komputerze:(
        muszę mieć tego cracka, bo za 30 dni będzie lipa.
        • gray Re: CRACK XP HOME EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.05, 00:43

a twój komputer nie jest jeden?
          • neder Re: CRACK XP HOME EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.05, 00:44

no ale jeszcze kumpla. to juz daje 2
            ;)
            • Gość: b00g13 Re: CRACK XP HOME EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.11.05, 00:47
              A jak dobrze pójdzie to i trzecie w drodze. ;)

To ja może wyjaśnię. Nie dostaniesz tutaj namiarów na cracka. Nie proś, nie
              rozpaczaj - szukaj gdzie indziej.
              • Gość: janka Re: CRACK XP HOME EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 01:03
                Ludzie.... ja naprawdę potrzebuje tego cracka:)
                • neder Re: CRACK XP HOME EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.05, 01:07
                  nie to forum...
                  • Gość: janka Re: CRACK XP HOME EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 11:52
                    a które?
                    • kalinowski11 Re: CRACK XP HOME EDITION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.05, 11:58
                      Gość portalu: janka napisał(a):

> a które?

Dla kryminalistów Tylko
                      uważaj na wirusy i spyware .... uuuuuuuuuuuuuuuu , bo wtedy to nawet craki Ci
                      nie pomogą .
    • randybvain A poco? 09.11.05, 14:54
      Bez aktywacji bywa że i oraz chodzi.
      • Gość: nusiek Re: A poco? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.11.05, 16:36
        www.edonkey.com
        • Gość: nusiek Re: A poco? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.11.05, 17:55
          Ale jaja.Gray korzystajac z przywileju dlugiego olowka usunal watek o tym jak to
          wykorzystuje P2P na swoim cnotliwym komputerze.
          • Gość: Laki_luke Re: A poco? IP: 80.51.247.* 09.11.05, 18:21
            samo uzywanie p2p nie jest czyms zlym ani spolecznie negatywnym. Wazne DO CZEGO
            tego uzywasz. MOzesz rownie dobrze sciagac osiolkiem nowsze dystrybucje Linuxa,
            oprogramowanie freeware czy GNU itd. Wybor uzytkownika co bedzie sciagal
          • b00g13 Re: A poco? 09.11.05, 18:24
            Jakiż to wątek i do czego takiego używa programów p2p.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka