summer4j 23.11.05, 17:34 Chciałabym kupić laptopa średniej klasy (ok. 3000 zł Toshiba lub Acer) i nie wiem, czy lepiej to zrobić jeszcze w Polsce czy w Anglii do której się wybieram w nabliższym czasie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kuku Re: czy warto kupic laptopa w anglii? IP: 207.45.248.* 30.11.05, 17:20 podciagam temat, bo mnie tez ciekawi - czy bardziej oplaca sie kupic laptopa w UK czy w Polsce? dziekuje za odpowiedzi Link Zgłoś
Gość: irkm Re: czy warto kupic laptopa w anglii? IP: *.toya.net.pl 30.11.05, 18:18 Generalnie warto. Mozna zaoszczedzic do 40%. Nalezy zwrocic uwage na obszar obowiazywania gwarancji. Szukac promocji w Dixonie i PC World. Dodatkowo mozna zyskac na dolaczonym do sprzetu oprogramowaniu (czesto bardzo bogatym) Link Zgłoś
saperowsky dixon i pc world 01.12.05, 01:31 sprawdz w "comet" - bylem tam dzisiaj i zauwazylem ze sporo obnizyli ceny od ostatniego razu jak tam bylem (2-3 tyg temu) jeden z HP-kow opadl o 99f ... szlag mnie trafil w PC world bo kupilem u nich miesiac temu laptopa za 649 a teraz stoi tam za 599f :/ - glupi miesiac i moglbym se fundnac vaio a nie wszawego packarda ... ale takie zycie ... pozdroowka michau Link Zgłoś
Gość: Mariner4 Re: czy warto kupic laptopa w anglii? IP: *.visp.energis.pl 30.11.05, 18:33 W Polsce są tańsza! M. Link Zgłoś