Dodaj do ulubionych

Problem z norton antivirus

IP: *.68.65.88.kutno65.tnp.pl 02.12.05, 23:51
proszę o pomoc!!!norton wykrywa ,vira backdoor,ale nie jest w stanie go usunąć i wyświetla komunikat o infekcji!czy istnieje inny sposób na usunięcie wirusa?
nadmieniam,że wirus znajduje się na mojej partycji w folderze E:\ RECYCLER \S ,a takiego katalogu wogóle nie mam!!a może chodzi o kosz ??JESTEM LAIKIEM I PROSZĘ O POMOC!!!DZIĘKUJĘ
Obserwuj wątek
    • carloss3 Re: Problem z norton antivirus 02.12.05, 23:56
      Poszukaj pomocy na forum o wirusach,trojanach itd.
    • Gość: Mądrala Re: Problem z norton antivirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 07:36
      Gość portalu: kris napisał(a):

> JESTEM LAIKIEM

MY TEŻ ! Fachowców tu nie znajdziesz :)
    • Gość: az Re: Problem z norton antivirus IP: *.petrus.com.pl 03.12.05, 08:31
      > nadmieniam,że wirus znajduje się na mojej partycji
      > w folderze E:\ RECYCLER \S ,a takiego katalogu wogóle nie mam!!
      > a może chodzi o kosz ?
      1. Jak masz partycję E:\ to napewno masz E:\RECYCLER tylko nie widzisz!
      Włącz: Mój komputer > Narzędzia > Opcje folderów > zakładka Widok i zaznacz
      pokaz ukryte pliki i foldery
      2. Tak to jest kosz
    • Gość: :)) zainstaluj darmowy AVAST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 09:49
      ja miałem Nortona i miałem problemy - pozbyłem się go i nie mam (mam Avast oraz
      też firewall Sygate).

Co prawda nie miałem trojana czy czegoś równie groźnego, ale moja znajoma miała
      (też przy Nortonie), po zamianie (ona chyba akurat na Kaspersky ale słyszałem że
      nie jest najlepszy) usunęła go bez problemu.

Wygląda na to że PŁATNY Norton to nie najlepsze rozwiązanie :))
    • Gość: KRIS Re: Problem z norton antivirus IP: *.68.65.166.kutno65.tnp.pl 03.12.05, 17:42
      dziękuję wszystkim za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka