czdar 13.01.06, 17:29 Witam. Co myślicie o monitorach LCD firmy Daewoo? Czy warto kupić? Dziękuję. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
fugazzi Re: Monitor LCD 13.01.06, 23:41 Mocno bym się zastanowił. Jakoś nie ufam tej marce, ale to tylko subiektywne odczucia nie poparte żadnymi faktami. Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
Gość: MAJCHSON Re: Monitor LCD IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 14.01.06, 00:26 Jakaś tandeta. Nie warto zawracac se główy. Daewoo to lipna koreańska firma której nic sie nie udaje. Teraz próbuje robic monitory lcd bo z samochodami im nie poszło. pozdro. Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Monitor LCD 14.01.06, 03:26 Gość portalu: MAJCHSON napisał(a): > Daewoo to lipna koreańska firma której nic sie nie udaje. Teraz próbuje robic > monitory lcd bo z samochodami im nie poszło. noooo lipna :-(( 1971 Powstanie Daewoo Electronics 1990 Daewoo Electronics otrzymuje prestiżową nagrodę "1 Miliard Dolarów Eksportu" Daewoo Electronics jako pierwsza firma na świecie rozwija technologię produkcji pralek automatycznych pozwalającą na pranie wełny, jedwabiu i płaszczy (technologia Air-Power). Fabryki we : Francji,Irlandii,Meksyku,Wietnamie,Polsce,Uzbekistanie,Malezji,Indiach,USA, Hiszpanii.... Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering - druga największa stocznia świata !! Link Zgłoś
Gość: wb Re: Monitor LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 17:47 bardzo długo miałem monitor Daewoo klasyczny 15", służył mi wiernie bardzo długo, ok. 10 lat i się nigy nie popsuł. W końcu zmieniłem na LCD bo staniały. Myślę, że nie koniecznie są do kitu, dziś większość firm produkuje na dalekim wschodzie (nawet te markowe). Jestem pewien, że wielcy renomowani producenci dostają komponeny ze wschodu z zamówionymi swoimi oznaczeniami i wypuszczają ze swoją marką. Ja zanim bym kupił poszukałbym w internecie opinii kogoś kto już dany model kupił, bez uprzedzeń do marki. Link Zgłoś