Gość: Mala IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.02, 11:42 Musze Wam napisac,ze to wszystko prawda co tu pisza!:)To moja ciotka i wiem cos o tym:)To naprawde jest "cool Mamcia":)) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Krystyna 54 Re: Cool Mama potrafi IP: *.net.pl 17.11.02, 12:04 Z zainteresowaniem przeczytałam artykuł o Pani Irenie. To co Pani o niej napisała jest prawdą. Swoją pasją do komputera potrafi zainteresować innych. Wprawdzie ja należę do Jej mniej zdolnych uczennic, to Pani artykuł dodał mi chęci do częstszego korzystania z komputera, do czego zawsze na gg mnie Pani Irena namawia. Link Zgłoś
Gość: onpl40(Lutek) Re: Cool Mama potrafi IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 13:19 Miłe zaskoczenie :-) Myślę że w każdym czterdziestolatku coś siedzi z "Cool Mamy", ale Irenka jest jedna i niepowtarzalna. Dziękuję za przyjemną lekturę w/w artykułu. Z internetowym pozdrowieniem Lutek "internetowy rozrabiaka" ;-) Link Zgłoś
Gość: Ewa "Helcia" Re: Cool Mama potrafi IP: *.wladyslawowo.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 17:58 Na stronce "cool Mamy"czujesz sie jak w domu,nie wierzysz to sprawdź proszę.Jestem pod wrażeniem Irko.Pozdrowiam. Link Zgłoś
Gość: grot Re: Cool Mama potrafi IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 18.11.02, 01:32 hmmm...strona imponujaca...zwlaszcza po przezytaniu artykułu....pozdrawiam... Link Zgłoś
Gość: Sewe Re: Cool Mama potrafi IP: 195.117.139.* 18.11.02, 09:18 Cool Mama, jest wspaniałym przykładem,że KAŻDY może poskromić BESTIĘ, za którą komputer uważają ludzie w kwiecie wieku! My młodziki, a takimi zawasze bedziemy dla naszych mam, dorastaliśmy wraz z komputerami, a dzisiejsze pokolenia znają je już od kołyski, i dla nich to my jesteśmy zacofani! Cool Mama udowadnia, że różnica pokoleń, to tylko wymówka i pretekst do nie zmienianai własnego świata i przyzwyczajeń. Dotyczy to za równo obu stron tej róznicy. Brawo dla Cool Mamy i jej córki! Możmy się od nich wiele nauczyć!!! Link Zgłoś
Gość: Condor1 Re: Cool Mama potrafi IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.02, 23:48 Mieszkam w Bawarii ale z przyjemnoscia i radoscia wchodze na te strone. Iraka pokazuje amatorom takim jak ja ze warto caly czas sie uczyc i nie zalamywc trudnosciami zwiazanymi z computerem Bede polecal te strone wzystkim moim znajomym pozdrawiam i gratuluje Ireczko Condor1 Link Zgłoś
Gość: wenro Re: Cool Mama potrafi IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 18:19 Irena tak trzymaj!!!!!!!!!!!!! wenro Link Zgłoś
Gość: perelkaM Re: Cool Mama potrafi IP: *.icpnet.pl 20.11.02, 20:22 To wspaniałe uczucie,przeczytać artykuł o osobie , którą się zna ...."czterdziestolatki to był dobry pomysł!!!a strona www tym bardziej!!! A Irenka no cóż energią możę obdzielić sporą ilość osób!!! Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Cool Mama potrafi IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 21.11.02, 10:44 Pani Irenka ma rację.Nie trzeba bać się komputera.Ja mam 53 lata i bardzo często z niego *korzystam*.Jest jednak mała różnica.Chociaż syn jest informatykiem, do wszystkiego czego się nauczyłam doszłam sama(metodą prób i błędów).Zaczęło się niewinnie od gier a potem zaczęłam ciągle *odkrywać*.Dziś umię obsługiwać programy firmowe ,płatnika i wiele, wiele innych.Nie bójcie się komputera.Ten sprzęt bardzo uprzyjemnia życia.Pozdrawiam Wszystkich oglądających stronę Irenki z nią na czele. Link Zgłoś
Gość: wysoki43 Re: Cool Mama potrafi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 11:19 Tak trzymać to przecież takie proste COOL MAMA jesteś SUPER. Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: Cool Mama potrafi IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 22.11.02, 21:25 Miama to juz bylam, teraz jestem babcia i to wasatych wnukow. Komputerek mam, a jakze i blakam sie po nim niczym dziecko we mgle. Wspolne z Mama to mam imie. Widac te Ireny tak maja. Podajcie mi namiary na strone Mamy, bo moze mi pomoze znalezc pare nowych sciezek. Bede wdzieczna. Moj adres:irenam@tlen.pl. Pozdro Link Zgłoś
antiqua Re: Cool Mama potrafi 23.11.02, 03:23 Strona Cool Mamy to: www.czterdziestolatki.and.pl Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: stan Re: Cool Mama potrafi IP: *.sunsh3.vic.optusnet.com.au 23.11.02, 11:01 to jest bullshit Link Zgłoś
Gość: Hermiii Re: Cool Mama potrafi IP: *.nowa-sol.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 15:56 hehe nie myślałam że ten portal zajdzie tak daleko ;] nic dziwnego ze moja mama ciągle na 'czterdziestolatkach' przesiaduje =P pozdroo Hermiii córka Basi45 Link Zgłoś
Gość: Agula z Trzciank Re: Cool Mama potrafi IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 22:38 Irenko jesteś Wielka :) Link Zgłoś