Gość: koko IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.02.06, 01:46 czy mając wszystkie aktualizacje do XP SP2,trzeba jeszcze robić osobno aktualizację do IE6 ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Tomek z Włoch Re: aktualizacja IE6 IP: *.dialup.tiscali.it 19.02.06, 01:56 www.microsoft.com/poland/technet/security/bulletin/MS04-040.mspx Link Zgłoś
Gość: koko Re: aktualizacja IE6 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.02.06, 02:36 Ale tam jest tak zagmatwane,ze nie wiem co pobrać. Link Zgłoś
Gość: PUSTAK Re: aktualizacja IE6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 07:35 Gość portalu: koko napisał(a): > czy mając wszystkie aktualizacje do XP SP2 A skąd wiesz, że masz już WSZYSTKIE ? Co miesiąc wychodzi kilka poprawek do systemu XP :) Masz wszystkie ? > trzeba jeszcze robić osobno > aktualizację do IE6 ? Co ty kombinujesz od d*py strony ??? W XP jest takie cuś nazwane: Windowsupdate. Korzystaj z tego ! Chyba, że masz piracki XP to wtedy niewiele skorzystasz a właściwie to NIC. :) Link Zgłoś
darekkr1 Re: aktualizacja IE6 19.02.06, 10:43 najlepsza aktualizacja IE6 :D to firefox.pl/ albo www.opera.com/lang/pl/ Link Zgłoś
Gość: koko Re: aktualizacja IE6 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.02.06, 12:21 Żadnych bzdurnych innych przegladarek napewno nie zainstaluję.Nie zainstaluję równierz Linuxa.Po prostu miałem wyłączone automatyczne aktualizacje i przez kilka dni nie sprawdzałem i wlazł mi przez to koń trojański.Nikt mnie nie namówi,żeby na stałe właczyć aktualizacje. Link Zgłoś
Gość: Antek Re: aktualizacja IE6 IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 12:42 > Po prostu miałem wyłączone automatyczne aktualizacje i przez > kilka dni nie sprawdzałem i wlazł mi przez to koń trojański. Nie pisz bzdur, chyba, ze masz na to jakies dowody. Link Zgłoś
darekkr1 Re: aktualizacja IE6 19.02.06, 15:47 poczytaj sobie www.cert.pl/index2.html?action=show_news_more&nid=751 raport cert.pl o przegladarkach www.cert.pl/PDF/CP_raport_bezpieczenstwo_przegladarek_2006_ver_1_0.pdf no widzisz ja uzywam innej bzdurnej przegladarki i mimo ze nie mam aktualizacji wlaczonych nie zlapalem nigdy wirusa trojana czy innych ciekawostek :) No i gdzie ja cos pisalem o linuksie :) Link Zgłoś
Gość: koko Re: aktualizacja IE6 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.02.06, 21:55 dla mnie wirus nie jest groźny.Pytałem tylko z ciekawości jak to z tym uaktualnieniem jest. Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: aktualizacja IE6 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.06, 22:55 witam windows update automatycznie uaktualnia IE 6 nie śledze biuletynów które wychodzą z MS ale zarówno IE jak i system operacyjny są stale aktualizowane,żeby nie gmatwać sprawy (tak jak mają to w zwyczaju robić linuksiarze) wchodząc na windows update,active x sam wyszukuje potrzebnych aktualizacji dla ie też. Oczywiście możesz to zrobić ręcznie - pobierając np. service pack`a dla IE 6 tinyurl.com/4eq33 i Zbiorczą aktualizacje zabezpieczeń dla programu Internet Explorer dla systemu Windows XP z dodatkiem Service Pack 2 (KB883939) tinyurl.com/z77jd Link Zgłoś
mbucz Re: aktualizacja IE6 19.02.06, 23:29 Gość portalu: koko napisał(a): > Żadnych bzdurnych innych przegladarek napewno nie zainstaluję.Nie zainstaluję > równierz Linuxa.Po prostu miałem wyłączone automatyczne aktualizacje i przez > kilka dni nie sprawdzałem i wlazł mi przez to koń trojański.Nikt mnie nie > namówi,żeby na stałe właczyć aktualizacje. Kolejny "specjalista"... Link Zgłoś
Gość: koko Re: aktualizacja IE6 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.02.06, 23:32 Ciekawe.Przed chwilą zaktualizowałem XP ze str. Microsoftu i sprawdzam że mi brakuje uaktualnienia IE6 -pliku -KB883939.To jak w końcu to jest? Link Zgłoś
Gość: G1 Re: aktualizacja IE6 IP: *.acn.waw.pl 20.02.06, 00:12 Poczytaj sobie najpierw support.microsoft.com/?kbid=883939 Link Zgłoś
Gość: koko Re: aktualizacja IE6 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.02.06, 00:36 e tam zainstalowałem ta poprawke i juz.Nie mam cierpliwości czytać i jeszcze myślec po ichniemu. Link Zgłoś
kell99 Re: aktualizacja IE6 20.02.06, 06:13 o rany, ty myslisz;) po wypowiedziach w tym watku smiem w to watpic... Link Zgłoś
Gość: Miro Re: aktualizacja IE6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 07:31 kell99 napisał: > o rany, ty myslisz;) po wypowiedziach w tym watku smiem w to watpic... Ja też wątpię w racjonalne myślenie wszystkich wyznawców inności za wszelką cenę, czyli użytkowników innych przeglądarek niż IE. Mam używać innej przeglądarki tylko dlatego, że aktualnie jest taka moda ? To nie jest dla mnie wystarczający argument. Link Zgłoś
kell99 Re: aktualizacja IE6 20.02.06, 14:46 sio sio, zajmij sie czyms czym powinni sie zajmowac uzytkownicy msie, tj. kolejna aktualizacja antywirusa, firewalla i grzecznym czekaniem na kolejne latki zabezpieczajace przed coraz to nowymi krytycznymi bledami.. Link Zgłoś