Dodaj do ulubionych

Błąd autentyczności sprawdzania Windows

IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 02.03.06, 13:25
Czy przytrafiło się Wam coś takiego i co z tym robić?
Pozostaje kupienie XP, czy jest inne wyjście????

"Błąd sprawdzania autentyczności: błąd sprawdzania autentyczności klucza produktu
[0x80080220]
Niepowodzenie sprawdzania oryginalności oznacza, że kopia systemu Windows zainstalowana na tym komputerze nie jest uważana za oryginalną."
Obserwuj wątek
    • Gość: Danio Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 02.03.06, 13:57
      Przypuszczam, że spowodowała to jedna z ostatnich (dzisiejsza?) aktualizacji i
      trzeba ją odinstalować. Mnie też to spotkało.
      • cdrom Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows 02.03.06, 17:18
        Ja posiadam oryginalnego Windows XP Home Edition SP1a ..i u mnie niestety tez
        cos takiego sie pojawia! Jak to jest?!? Przeciez moj XP jest oryginalny! Co w
        takiej sytuacji robic?!?
        • Gość: Wojtek Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 02.03.06, 17:35
          Złapać za kudły sprzedawcę. A póki co usunąć ostatnią aktualizację (z 1 lub 2
          marca) za pomocą Panelu Sterowania – Dodaj/usuń programy.
    • pk.user Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows 02.03.06, 17:41
      Jesli masz papiery na tego windowsa to zglos no MS ze twoj klucz jest
      zarejestrowany w ich bazie jako pirat.
      • cdrom Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows 02.03.06, 17:54
        Aha..mieszkam w Londynie. Mam laptopa, a wraz z nim zakupilem wlasnie system
        operacyjny. Czy powinienem postapic tak samo? Zglosic sie do brytyjskiej
        siedziby Microsoft? Czy mozna to zrobic przez Internet?

A co do aktualizacji, to ostatnia aktualizacja, ktora zdolal zainstalowac moj
        komputer to ta z 14 lutego 2006. Pozniejszych juz nie dalo sie zainstalowac
        (blad autentycznosci sprawdzania Windows...)

Czy cos w takim razie mam odinstalowac?
    • Gość: xhack Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:42
      Gość portalu: Radosz napisał(a):

> Pozostaje kupienie XP, czy jest inne wyjście????

jest mnóstwo innych wyjść.. na przykład takie: raz na zawsze przestać używać
      windows..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka