inka-karolinka 09.04.06, 22:43 jak mam zablokowac strone zeby sie nie wlaczala jak wchodze na jakakolwiek strone www a uzywam Kerio Personal Firewall pomocy ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
jan-w Re: zablokowac strone help 09.04.06, 22:49 Chodzi o stronę startową ? Jeśli nie możesz jej zmienić normalnie, pewnio blokuje ci zmianę kerio. Link Zgłoś
inka-karolinka Re: zablokowac strone help 09.04.06, 22:58 nie strone startowa mam wpisana i ona wchodzi ale tu chodzi o to ze jak przechodze na inna strone to wchodzi mi to: ad.cs102175.com/desktop/redirect.aspx? width=1&height=1&tag=h&SiteID=ADSI.3236&nocat=1128&nokey=finance+money no i juz zablokowalam witryne no i wlacza sie strona ale nie pokazuje sie jej zawartosc ale ja chce zeby sie wogole nie wlaczala !!!! Link Zgłoś
jan-w Re: zablokowac strone help 09.04.06, 23:03 To ci się chyba jakieś paskudztwo zainstalowało. Naciśnij ctrl+alt+del (ale tylko 1 raz) wybierz procesy, a potem sprawdź co tam masz np na tej stronie: www.fileresearchcenter.com/applicationlist.html?listtype=APPLICATIONS&category=a Link Zgłoś