Dodaj do ulubionych

Problem z Javą

IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:37
Mam w systemie zainstalowaną Javę Sun. Na czatach jest wszystko OK, ale na
niektórych apletach są problemy. Bardzo lubię np. krzyżówki na stronie
Komputer Świata, ale tam nie wyświetlane są polskie litery i nie można wysłać
rozwiązania bezpośrednio z tego apletu. Dawniej, gdy korzystałem z Javy
systemu Windows, nie było tego problemu. Czy można coś na to poradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: gluby Re: Problem z Javą IP: *.prz.edu.pl 22.05.06, 16:46
      temat byl wiele razy poruszany wez poszukaj sobie
    • Gość: art Re: Problem z Javą IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 17:03
      Szukałem, ale rozwiązania tego konkretnego problemu nie znalazłem. Głównie są
      pokazywane problemy z instalacją Javy.
      • Gość: emik Re: Problem z Javą IP: *.y.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 22.05.06, 17:41
        tez mam javę suni a javę systemową usuniętą i tez rozwiązuję krzyzowki w komputerze swiat.
        Mam dwie przegladarki IE i Operę.W Operze nie mogę rozwiązywać krzyzowek.
        Natomiast z IE idzie bez zastrzeżeń.Z tym,ze outlook Expr.mam na hasło.....i przez wys laniem krzyzowki muszę go uruchomic bo inaczej nie uruchomi się poczta.;)
    • Gość: art Re: Problem z Javą IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:30
      >tez mam javę suni a javę systemową usuniętą i tez rozwiązuję krzyzowki w
      >komputerze swiat.

Czy polskie litery pokazują Ci się z klawiszem Alt? Mi nie działa w żadnej
      sprawdzanej kombinacji, a dawniej potrzebny był właśnie ten klawisz.

>Mam dwie przegladarki IE i Operę.W Operze nie mogę rozwiązywać krzyzowek.
      >Natomiast z IE idzie bez zastrzeżeń.

Mi działa na obydwu przeglądarkach.

>outlook Expr.mam na hasło.....i przez wys laniem krzyzowki muszę go uruchomic
      >bo inaczej nie uruchomi się poczta.;)

Ja mam bez żadnego hasła i nawet jak OE jest uruchomiony, to kliknięcie na
      stronie krzyżówki w przycisk "wyślij rozwiązanie" nic nie daje. Muszę ręcznie
      tworzyć list.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka