dalia.70 20.06.06, 21:56 Jak się kopiuje film na dysk twardy w Windows XP? Bardzo proszę o pomoc! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: T-800 Re: kopiowanie w Windows XP IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.06.06, 22:01 Łapiesz folder/plik i przeciągasz, np. na pulpit. ;-] Link Zgłoś
gearbox Re: kopiowanie w Windows XP 21.06.06, 10:12 Dowcipne T-800, rozumiem, że oczywiście zakumałeś, iż pytającej chodzi z zripowanie filmu z DVD, przyniesionego z wypożyczalni i proste kopiowanie nie załatwia sprawy. Link Zgłoś
t-800 Re: kopiowanie w Windows XP 21.06.06, 11:55 A jak wykoncypowałeś, że chodzi o DVD, a nie np. o VCD albo DivX? Link Zgłoś
Gość: Gearbox Re: kopiowanie w Windows XP IP: *.comitor.com.pl 21.06.06, 12:15 Przyjąłem apriori, być może jest to błędne założenie, ale w przeciwnym wypadku z czym autorka postu mogłaby mieć problem? Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: kopiowanie w Windows XP IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.06.06, 22:02 Aby skopiować plik lub folder Otwórz folder Moje dokumenty. Jeśli plik lub folder, który chcesz skopiować, nie znajduje się w folderze Moje dokumenty lub w jednym z jego podfolderów, znajdź go za pomocą funkcji Wyszukaj. Aby otworzyć okno Wyszukaj, kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Wyszukaj. Kliknij plik lub folder, który chcesz skopiować. W obszarze Zadania plików i folderów kliknij polecenie Kopiuj ten plik lub Kopiuj ten folder. W oknie Kopiowanie elementów zaznacz dysk lub folder, do którego chcesz kopiować, a następnie kliknij przycisk Kopiuj. Uwagi Aby otworzyć folder Moje dokumenty, kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Moje dokumenty. Można kopiować wiele plików lub folderów jednocześnie. Aby zaznaczyć sąsiadujące pliki lub foldery, należy kliknąć pierwszy element, nacisnąć i przytrzymać naciśnięty klawisz SHIFT, a następnie kliknąć ostatni element. Aby zaznaczyć niesąsiadujące pliki lub foldery, należy nacisnąć i przytrzymywać naciśnięty klawisz CTRL, a następnie klikać poszczególne elementy. (Z pomocy systemowej Windows). Link Zgłoś