Gość: zenon1000 IP: *.go.net.pl 23.06.06, 23:55 Pomóżcie! Uzywam Win XP, zainstalowałem Flash Playera 8.0, teraz nie mogę zamknąć wyskakujące okienka reklamowe, których jest pełno na każdej stronie. Nie wiem jak to usunąć. Proszę o pomoc!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: a.s.s. Re: Jak odinstalować Macromedia Flash Player IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.06, 00:37 W Dodaj/Usun Programy. Link Zgłoś
Gość: zenon1000 Re: Jak odinstalować Macromedia Flash Player IP: *.crowley.pl 24.06.06, 09:16 Dzieki, ale niestety nie da sie tego w taki sposob odinstalowac, wrecz nie ma tego programu na zadnej partycji:))) Moze to jest w przegladarce (akurat Opera). Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: Jak odinstalować Macromedia Flash Player IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.06, 09:47 Zobacz w opcjach przegladarki, wlasciwosci - blokowanie wyskakujacych okienek(pop-up). Ewentualnie recznie wykasuj w Programach lub w Pliku Przegladarki. Link Zgłoś
Gość: autor Re: Jak odinstalować Macromedia Flash Player IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 13:08 C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash może jednak jest na te partycji systemowej? Link Zgłoś
Gość: rav Re: Jak odinstalować Macromedia Flash Player IP: *.compower.pl 24.06.06, 22:49 Klawisz F12 i odznacz "włącz obsługę wtyczek" Link Zgłoś