Dodaj do ulubionych

autoodtwarzanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 12:59
Mam pytanie. Co należy zrobić, aby włączyć autoodtwarzanie? Z góry dziękuje
za pomoc i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: depost Re: autoodtwarzanie IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 03.02.03, 20:25
      W 9x mój komputer, właściwości, zakładka menedżer urządzeń, + przy cdromie ,
      właściwości, zakładka ustawienia, zaznaczyć Automatycznie powiadamiaj przy
      wkładaniu.
      • Gość: HIM Re: autoodtwarzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 22:19
        mam to włączone, a mimo wszystko wkładając płytę nie uruchamia mi się jej
        zawartość, co niestety jest dla mnie niezbędne...aha, i mam windows millenium.
        • Gość: depost Re: autoodtwarzanie IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 04.02.03, 20:00
          A płyta ma autorun, jeżeli tak to prawym przyciskiem myszy na płytkę i wybierz
          Autoodtwarzanie
          • Gość: depost Re: autoodtwarzanie IP: *.crowley.pl 04.02.03, 20:06
            Ps to ty pisałeś o problemie z Władcą Pierścieni jeżeli o to chodzi to już
            pisałem że niektóre napędy nie radzą sobie z płytami Mixed. Wtedy nic ci nie
            pomoże.
            • Gość: HIM Re: autoodtwarzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 22:33
              tak, to ja pisałem o Władcy. Ale problem polega na tym, iż pozostałe płyty
              zawierające m.in. teledyski i multimedia działają i napęd sobie z nimi świetnie
              radzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka